Gabriela Firea justifica aceasta cheltuiala ca onorare a Centenarului Marii Uniri, drept pentru care a luat fiinta, din banii bucurestenilor, turneul national “Toti K1 pentru Romania”, pe care organizatorii il prezinta drept “o lectie de istorie si cultura” care are ca scop “datoria sfanta si obligatorie de pastrare si cultivare a dragostei de tara”. Daca va suna foarte comunist, asa este.

Aceasta parada la care doar Firea se pricepe atat de bine trece prin multiple orase, factura fiind achitata de bucuresteni. Petrecerile sunt organizate sub umbrela Teatrului Excelsior. In cadrul concertelor, artisti mai mult sau mai putin apreciati vor interpreta melodii cu mesaj patriotic. Cine a acceptat invitatia Gabrielei Firea? K1, Nicolae Furdui Iancu, Paula Seling, prezentatoarea TV Iulian Tudor, grupul Crai Nou dar si rapperul Tuan.

Desi in comunicatul oficial de lansare al acestui turneu organizatorii anuntau ca vor ajunge in Bucuresti, Craiova, Sibiu, Alba Iulia, Timisoara, Cluj, Targu Mures, Iasi, Galati, Constanta, Bacau, Baia Mare, Oradea si Brasov, primele doua concerte au avut loc in…Alexandri si Targoviste, orase care nu figurau in planul initial.

Exercitiul "Seism 2018":...
Citeste si: Exercitiul "Seism 2018": Peste 2.000 de morti inregistrati

Aceasta risipa pe bani publici vine pe fondul zvonurilor conform carora Firea s-ar pregati pentru alegeri prezidentiale. Bucurestenii se pare ca o sustin – vor, nu vor.

Citeste pe Recorder.ro tupeul cu care reporterii publicatiei sunt mintiti de directorul Teatrului Excelsior.