Dacian Ciolos a transmis, intr-un mesaj pe Facebook, ca "aceasta galceava politica la scara nationala costa enorm Romania".

"Guvernul are datoria sa guverneze in interesul societatii. Cum spunea deunazi si premierul Tudose, chiar daca mandatul politic vine de la o majoritate politica, Guvernul e al Romaniei.

Si, totusi, pentru a cata oara intr-un an de guvernare PSD-ALDE, avem parte de dispute publice intre membri ai guvernului, care ar trebui sa lucreze ca o echipa in interesul Romaniei?! Unde sunt linistea si normalitatea promise?

Acesta galceava politica la scara nationala, care e departe de a fi o confruntare politica de idei in interesul bunei guvernari, costa Romania enorm si ne costa pe fiecare dintre noi.

PLUS face competitie interna...
Citeste si: Dacian Ciolos vizeaza un loc de europarlamentar

Deciziile privind investitiile - crestere economica si locuri de munca, ratingul de tara - costurile creditelor pe care Romania le face pe pietele financiare, capacitatea de negociere a unui ministru sau a premierului in numele Romaniei, toate acestea si multe altele sunt influentate de stabilitatea si credibilitatea echipei guvernamentale.

Doamnelor si domnilor guvernanti, bunastarea romanilor nu se creeaza din condei si nici la televizor, ci sta in deciziile, actiunile si credibilitatea dumneavoastra in fruntea tarii.

Cu fiecare astfel de disputa intre cei a caror principala preocupare ar trebui sa fie guvernarea, se intareste un singur lucru: neincredere oamenilor in politicieni, o neincredere care macina temelia democratiei, un lucru mai grav decat orice guvernare vremelnica", a scris Dacian Ciolos, pe Facebook.

PLUS va depune la Curtea de...
Citeste si: Cum planuieste partidul PLUS sa blocheze OUG pe amnistie si gratiere

Sursa foto: Facebook / Dacian Ciolos