Ciolos: La viitoarele alegeri trebuie sa fim vocea decentei, normalitatii si sperantei

Fostul premier Dacian Ciolos a scris, intr-o postare pe Facebook, ca PSD-ALDE a primit o noua sansa la guvernare fara sa faca un "minim efort pentru a-si intelege greselile".

"Coalitia PSD-ALDE a primit in aceasta seara nu a doua, ci a treia sansa, dupa ce nu a facut nici macar un minim efort pentru a-si intelege greselile. Exista o logica a democratiei care, din pacate, pare sa nu se mai aplice in cazul acestor doua partide. Cred ca deceptia noastra pentru astfel de situatii trebuie transformata in capacitatea noastra de a oferi o alternativa, prin fapte", scrie Ciolos.

"Haideti sa inlocuim dezamagirea si frustrarea cu altceva: cu promisiunea ca noi, fiecare dintre noi, vom face altfel, ca vom reusi sa propunem solutii care sa fie acceptate si sprijinite de societate. La viitoarele alegeri trebuie sa fim vocea decentei, normalitatii si sperantei. Altfel, fiecare astfel de guvernare ratata este o sansa in minus pentru o existenta si o evolutie normala a noastra, ca tara si societate. Ne avem unii pe altii. Nu suntem putini si nici neputinciosi. Vom rezista si vom construi o alternativa reala. Impreuna!", se mai arata in postarea fostului prim-ministru.

Sursa foto: Facebook / Dacian Ciolos


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri