Liviu Dragnea, condamnat penal si presedinte al Camerei Deputatilor a declarat vineri, ironic, ca Darius Valcov “trebuie omorat azi, acum”. Valcov, caruia i-au fost gasite tablouri valoroase in tencuiala casei si avea intalniri “de afaceri” in cimitire, a fost condamnat in prima instanta la 8 ani de inchisoare cu executare.

Intrebat la Palatul Parlamentului cum comenteaza faptul ca Darius Valcov, angajat la Guvern, a fost condamnat la inchisoare, Dragnea a spus "Trebuie omorat azi, acum. Impuscat".

Darius Valcov, fost primar al municipiului Slatina, a fost condamnat joi de ICCJ la opt ani de inchisoare in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta si spalare de bani.

Potrivit deciziei instantei, Valcov a primit 4 ani pentru trafic de influenta, 6 ani pentru spalare de bani, 2 ani pentru efectuarea de operatiuni financiare incompatibile cu functia. Aceste pedepse s-au contopit, aplicandu-se pedeapsa cea mai mare, la care se adauga un spor, rezultand astfel o condamnare finala de 8 ani.

Totodata, se confisca de la acesta suma de 6,2 milioane lei, fiind mentinut sechestrul asigurator dispus de procurorii DNA.

Citeste si:
LIVE: Trece Guvernul Ludovic Orban? Doar doua voturi fac diferenta
LIVE: Trece Guvernul Ludovic...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Adriana Cotel, protejata lui Valcov, pusa sefa la Institutul Fundeni