Un protest impotriva presedintelui Klaus Iohannis se desfasoara, sambata dupa amiaza, in fata Palatului Cotroceni, printre participanti numarandu-se si deputatul PSD Liviu Plesoianu, care si-a exprimat nemultumirea ca seful statului "o acopera" pe Laura Codruta Kovesi, procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, scrie Agerpres.

Cei prezenti flutura steaguri tricolore si solicita demisia presedintelui. De asemenea, unii dintre ei tin in mana portocale.

"Motivul pentru care am venit aici este acela de a aduce aceasta portocala de Tenerife, care e o portocala originala, nu e contrafacuta. Daca ar fi fost domnul Iohannis aici (...) i-as fi oferit-o, mai ales ca domniei sale ii place foarte mult in Tenerife, si l-as fi rugat sa incerce macar sa nu faca declaratii care sunt de fapt un fel de delir logic", a declarat Plesoianu.

El s-a referit la inregistrarile aparute in media in ultima saptamana.

"Domnul Iohannis a spus ca nu a ascultat acele probe audio care au fost difuzate duminica seara, a spus ca nu a citit nici stenogramele ca urmare a probelor audio, in acelasi timp s-a pronuntat ca este o incercare jalnica a unor penali. Intrebarea este foarte simpla pentru niste oameni dotati cu logica din aceasta tara: daca nu ai citit stenogramele, daca nu ai urmarit probele audio, atunci cum te exprimi, de unde stii despre ce vorbesti", a adaugat deputatul PSD.

Parlamentarul social-democrat a vorbit si despre anuntul facut de ministrul Justitiei cu privire la raportul referitor la DNA.

"Este o chestiune ilogica sa vii de urgenta din Japonia, dupa care ne anunti ca ne vei anunta. Este absolut aberant din punctul meu de vedere. (...) Singura decizie normala pe care poate sa o ia un ministru al justitiei, oricare ar fi el in aceasta tara, este sa solicite revocarea doamnei Kovesi si a domnului Lazar", a sustinut Liviu Plesoianu.

La manifestatie participa si fostul ofiter SRI Daniel Dragomir, care a spus ca a venit la protest sa isi apere drepturile, "asa cum fiecare cetatean roman trebuie sa o faca". De asemenea, sunt prezente si cateva persoane care o sustin pe Laura Codruta Kovesi, printre care si jurnalistul Malin Bot.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri