Presedintele PSD Alba a vorbit despre excluderea din partid a primarului din Ciugud, Gheorghe Damian. Cu toate ca nu a oferit explicatii concrete despre ceea ce i s-a imputat primarului exclus, acesta a oferit o serie de aluzii cu privire la mai multe lucruri care i s-au imputat edilului, scrie Digi24, citand alba24.ro.

Potrivit presedintelui PSD Alba, Damian „nu este om de echipa”, a primit „aprecieri” de la adversarii politici, avea prieteni in afara partidului, „era condus de altii care il disturba”, nu se „mandrea cu afisele PSD in comuna” si chiar isi facea concediile cu altii, din alte partide.

Chiar daca a spus de mai multe ori ca il apreciaza ca primar, Ioan Dirzu a adaugat ca „toate aceste proiecte” pe care le-a dezvoltat Damian la primarie, „nu le-a adus cineva de-acasa. Ele sunt rezultatul unei munci de echipa”. In schimb, i-a reprosat acestuia lipsa de colegialitate.

„Suntem fermi pe pozitie. Am constatat prin likeurile primite pe Facebook ca este foarte apreciat de ceilalti, de adversarii politici (…) Poate sa faca o trecere mai lina fata de cei cu care este mai prieten de concediu, de altceva si fiecare ne vedem de lucrurile noastre. Ce am constatat in acest an: organizatia este mai linistita, mai determinata cu privire la ce avem de facut si are alt interes” a declarat Ioan Dirzu.

Seful PSD Alba a mai spus ca „domnului Damian i s-a oferit candidatura de primar la Sebes, la Alba, inclusiv functia de presedinte al PSD. Toate le-a refuzat, ca pe dansul nu-l intereseaza. Ulterior am inteles noi aceste lucruri”.

Despre Damian, Dirzu a mai spus ca este „condus de altii care il disturba”.

In legatura cu ideea ca eliminarea lui Damian a fost parte a unui troc pe care Ioan Dirzu l-ar fi facut pentru sustinerea la congres acordata lui Liviu Dragnea de filiala Alba, presedintele organizatiei judetene a spus ca nu este cazul de asa ceva si ca „conducerrea partidului a inteles perfect despre ce este vorba si de ce am luat decizia pe care am luat-o”.

Odata cu Damian, afara din partid a fost dat si Ioan Florea, directorul Postei din Alba, despre care Dirzu a spus ca „era in aceeasi echipa cu Damian”. Pe cel de-al treilea prieten al celor doi l-a scapat functia pe care o are in PSD. Este vorba despre senatorul Daniel Breaz, care pana la urma „a inteles ce inseamna activitatea politica intr-o echipa”.

Sursa foto: Shutterstock: shockfactor.de

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri