„Lucrurile astea o sa le discutam in partid, dupa ce partidul va fi infiintat, dar personal, da, imi doresc acest lucru. Am tot fost acuzat in ultima vreme ca nu mi-am asumat pana acum niciodata o candidatura si in conditiile acestea, am spus ca daca intru in politica, voi candida la primele alegeri, oricare ar fi ele. Deci in masura in care primele alegeri vor fi alegeri europarlamentare si cu atat mai mult cu cat am o experienta pe domeniul acesta, daca in partid vom considera ca asta e o solutie buna si ca pot sa aduc un plus, voi candida”.

„Si aceasta candidatura o s-o integram intr-o abordare mai larga, pentru ca obiectivul nostru este ca in 2020 la alegerile parlamentare, dupa alegerile parlamentare din 2020, sa putem fi parte a guvernarii, sa putem forma un Guvern”, a declarat Dacian Ciolos.

Noul partid anuntat de Dacian Ciolos - Miscarea Romania Impreuna - se bucura de popularitate in randul romanilor. La doar doua zile dupa ce fostul premier a facut anuntul, noul partid a strans deja peste 30.000 de sustinatori, majoritatea dorind sa devina membri de partid.

Dacian Ciolos vrea dizolvarea...
Citeste si: Ciolos vrea dizolvarea Parlamentului in cazul unui referendum esuat