Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit, marti dupa-amiaza, despre prioritatile parlamentare pe care le are in perioada urmatoare. Asa cum era de asteptat, presedintele infractor al PSD este preocupat, in primul rand, de modificarea Codurilor Penale.

"In aceasta saptamana vor incepe in comisia speciala dezbaterile pe Codurile Penale", a declarat Liviu Dragnea.

Intrebat despre pragul in privinta abuzului in serviciu, Dragnea a precizat ca, in cazul in care va fi, trebuie sa fie "unul nu foarte mare".

Liderul PSD a vorbit, din nou, si despre legea defaimarii, despre care a spus ca "este intr-un stadiu incipient", dar a adaugat ca nu renunta la ea.

"Uitati-va ce se intampla peste tot. Fiecare cetatean isi iubeste tara, vrea ca tara lui sa fie respectata, sa se dezvolte si nu cred ca cetatenii sunt fericiti cand oficiali din statul respectiv lanseaza si rostogolesc tot felul de minciuni despre tara", a spus el.

Nu renunta la referendumul pentru familie

Un alt subiect abordat marti de Liviu Dragnea a fost referendumul de modificare a Constitutiei in sensul redefinirii familiei.

Liderul PSD a precizat ca si-ar dori ca acesta sa aiba loc in aceasta primavara,precizand ca "pozitia mea si a PSD este cea de anul trecut. Sustinem aceasta modificare: casatoria intre un barbat si o femeie este temelia unei familii".

Camera Deputatilor a adoptat in mai 2017 initiativa cetateneasca de revizuire a Constitutiei care prevede ca familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre un barbat si o femeie, semnata de 3 milioane de cetateni. Initiativa cetateneasca a fost depusa, in Parlament, de Coalitia pentru Familie si strans 3 milioane de semnaturi de sustinere.

Acum, Constitutia prevede ca familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre soti.

Coldea a venit ca la seminar la Comisia SRI

Referitor la audierea fostului prim-adjunct al SRI, Florian Coldea in Comisia de control al SRI, Dragnea s-a aratat nemultumit.

"Nu ii cert pe colegii mei din PSD, nici macar pe Manda, dar am inteles ca acolo sunt audieri. La audieri nu te duci si citesti si pleci. Aia nu e audiere. Ala e seminar unde cineva vine si citeste hartiile, a dat mana si a plecat. Eventual mai spune si niste pilde", a spus liderul PSD.

Dupa ce Coldea a vorbit despre destinul tragic al lui Iuda, Dragnea a spus ca "habar n-am la cine se refera si nu ma intereseaza".

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri