Fara indoiala, Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) a devenit un instrument de intimidare folosit de Partidul Social Democrat. In timp ce sintagme precum “cap de porc” trec nepedepsite, presedintele tarii, Klaus Iohannis, a fost amendat cu 2.000 de lei pentru ca termenul “penali” folosit de el depaseste limita libertatii de exprimare, au declarat pentru G4Media.ro surse politice.

In cazul sefei DNA, CNCD a respins plangerea pentru exprimarea “festivalul inculpatilor”.

Ambele sesizari au fost facute de site-ul luju.ro (Lumea Justitiei) si vizeaza folosirea termenului ‘”penali” de catre presedintele Klaus Iohannis si a formulei “festivalul inculpatilor” de catre Laura Codruta Kovesi. Luju.ro a depus sesizarile la CNCD pe 19 februarie.

Luju.ro s-a referit in sesizari la formula utilizata de Iohannis intr-o conferinta de presa din 15 februarie si de Laura Codruta Kovesi in 14 februarie, tot intr-o conferinta de presa

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri