Diaspora "este ambasada sufletului si a traditiilor romanesti in lume", apreciaza viceprim-ministrul pentru implementarea parteneriatelor strategice ale Romaniei, Ana Birchall, intr-un mesaj transmis de Ziua Romanilor de Pretutindeni, potrivit Agerpres.

"Incepand cu anul 2015, in ultima duminica a lunii mai este aniversata Ziua romanilor de pretutindeni, in semn de pretuire pentru toti compatriotii nostri care locuiesc, lucreaza sau studiaza in afara granitelor. Este un moment de sarbatoare a identitatii noastre culturale in comunitatile romanesti din afara granitelor tarii si pentru familiile de acasa", arata vicepremierul, duminica, pe pagina sa de Facebook.

Ea vorbeste despre importanta comunitatilor de romani din lume.

"Raspanditi in toate colturile lumii, romanii din diaspora sunt apreciati in comunitatile in care activeaza si isi reprezinta cu cinste tara. Diaspora este ambasada sufletului si a traditiilor romanesti in lume si o parte integranta a poporului nostru", afirma Birchall.

Sursa foto: Agerpres FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri