Victor Ponta, liderul Pro Romania, a declarat, luni, in cadrul ceremoniei de lansare a partidului, ca nu va reveni in PSD, insa ar fi de acord cu o alianta intre formatiunea pe care o conduce acum si vechiul sau partid, scrie Ziare.com.

"Eu nu ma intorc in PSD, dar cel mai natural aliat al Pro Romania sigur ca ar fi PSD care, insa, se intoarce pe o directie social-democrat europeana. Acum este pe o directie feudala, retrograda, care nu are legatura cu ideea de social-democratie", este de parere fostul premier.

Care este rolul Pro Romania pe scena politica romaneasca

Victor Ponta crede ca PSD are obligatia de a da un guvern mai bun pentru Romania, iar rolul sau si al partidului Pro Romania este sa atraga membrilor social-democrati atentia asupra acestei probleme.

Amintim ca fostul premier Victor Ponta si-a lansat, luni, noul partid, Pro Romania.

Ponta a spus, in discursul tinut la evenimentul de lansare a agendei Pro Romania, ca partidul este un "start-up party" cu orientare pro-europeana. Totodata, acesta a atacat "analfabetii politic" si a spus ca vrea in partid "oameni care stiu sa vorbeasca si limba romana, si limba engleza", si nu pe cei care i-a catalogat drept "oprisani".

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri