Firea, "victima lui Soros", luata peste picior de mii de romani pe Facebook [FOTO]

Gabriela Firea a fost huiduita de mii de romani in timp ce a luat cuvantul la revenirea campioanei Simona Halep, pe Stadionul National, edilul capitalei grabindu-se ulterior sa iasa de pe scena, cu capul in pamant. La cateva minute dupa aceea, pe pagina sa de Facebook, a dat vina pe "aparatul sorosist de propaganda", o inventie comunistoida pe care PSD o arunca la inaintare de fiecare data au ocazia.

"Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita, spune o vorba veche din popor! In mai putin de 24 de ore, Primaria Capitalei a organizat un eveniment de tinuta, pe Arena Nationala, in cadrul caruia marea noastra campioana Simona Halep sa poata prezenta fanilor trofeul. A fost o mobilizare uriasa! S-a lucrat frenetic minut de minut. De dimineata, insa, aparatul sorosist de propaganda, prin organele sale tributare de presa, a demarat actiunea : compromiterea evenimentului", scrie Firea pe pagina sa de Facebook.


Se pare ca "aparatul sorosist" si-a facut treaba si pe Facebook, unde mii de comentarii s-au scurs pe pagina sa, in care edilul Capitalei a fost luata peste picior.

Este stiut faptul ca Firea, cu o gandire invechita si comunista, sterge in mod constant pe toti cei care o critica pe retelele de socializare, asa ca ne-am grabit sa facem cateva print screen-uri elocvente.

LATER EDIT - Gabriela Firea si-a SCHIMBAT pagina de Facebook, STERGAND TOATE comentariile de la postarea anterioara.


Citeste si:
Florin Cîțu: Voi prezenta toate neregulile din Primăria Capitalei
Florin Cîțu: Voi prezenta...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri