Limbajul viceprimarului PSD din Capitala, Aurelian Badulescu, tuna si fulgera de fiecare data cand exista opozitie, si asa fragila, in PMB. In ziua de joi, acestia i-a numit pe consilierii USR “javre, fraieri, bulangii si animale”, pentru ca acestia au indraznit sa se opuna unui proiect al PSD. In paralel, consilierul general PSD Anca Florea admite, printre randuri, ca banii nostri sunt jefuiti.

Aceasta a fost inregistrata, tot de opozitie, spunand foarte clar: “E foarte bine ca banii se mai duc si in directia asta, nu se lasa doar jefuiti”. O “scapare” pentru care in orice stat civilizat s-ar porni o investigatie in toata regula, inclusiv asupra Ancai Florea.

Aurelian Badulescu i-a jignit grobian pe cei din USR pentru ca acestia din urma au votat impotriva unui proiect de hotarare privind acordul CGMB pentru cooperarea dintre Consiliul Local Sector 4 si Univeristatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila”, in vederea construirii unor imobile destinare relocarii Facultatii de Medicina Dentara.

Conform legii, consiliile de sector au nevoie de acordul CGMB pentru a participa la lucrari de dezvoltare zonala si regionala.

„Bulangii, javre ce sunteti! Niste animale!”, le-a spus Badulescu consilierilor USR.

Citeste si:
Cum arata apartamentele pentru medici oferite de Gabriela Firea
Cum arata apartamentele...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Stapani noi, borduri si panselute noi: Ce firme "decoreaza" Capitala