Ministrul francez de Externe, Jean-Yves Le Drian, a criticat joi atacurile coalitiei PSD-ALDE la justitie si a pus Romania alaturi de Ungaria si Polonia in randul ”proiectelor iliberale care pun sub semnul intrebarii valorile fundamentale ale UE”. Intr-o audiere in Parlamentul francez, ministrul de Externe a amintit si de condamnarea la 3,5 ani de inchisoare cu executare a ”presedintelui Parlamentului, Liviu Dragnea”.

Jean-Yves Le Drian este primul inalt oficial european care pune Romania alaturi de Ungaria si Polonia in randul tarilor ”iliberale”.

Pe Reddit, mai multi romani comenteaza stirea, unii in termeni duri, altii in termeni dramatici.

“Ma gandesc acum la sfarsitul lui 2016, cand a castigat PSD alegerile. Ok, ma asteptam sa fie rau, dar tolerabil. Niste coruptie, niste inflatie, niste ROBOR crescut, stagnare a proiectelor de investitii. 4 ani si asta e, asa-i democratia, vedem ce-o fi data viitoare. Dar nu ma asteptam deloc sa ajungem aici. Also, say it with me guys: agenturile straine! nu ne dicteaza brucselzu ce sa facem”, comenteaza userul cu numele SamirCazino.

Alti cativa iau peste picior pe Serban Nicolae, senator PSD, “renumit” pentru zeflemeaua (deseori grobiana) in care ia orice declaratie internationala. “Cine este acest ministru? Un anonim consilier? – Serban Nicolae”, sau “"N-am auzit de el lmao - Serban Nicolae”.

Un alt utilizator comenteaza: “Din pacate, Basescu a zis-o foarte bine...lui Iohannis, ce-i drept, dar putea sa se adreseze intregului popor care n-a votat: ati subestimat grav ferocitatea PSD-ului! Sa speram ca acum, cand s-a lamurit si trezit toata lumea, mai putem salva ceva din tara asta, caci, daca vor continua asa, in 2020 sigur vor fura MASIV la vot”.

Altcineva spune: “La partea economica ma asteptam. Poate nu chiar atat de rau si de repede pe cat s-a intamplat, dar ma asteptam. Insa la asaltul asta furibund asupra justitiei... Pana in punctul in care ajungem intr-o oala cu Ungaria si Polonia. Nu ma asteptam”.

Si daca romanul nu are umor, nu are nimic: “Daca inchid astia Carrefour (brand frantuzesc – n.r.) din cauza asta ma supar tare”.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri