Un lider PSD crede ca ploaia care a lovit Romania in ultimele saptamani este strans legata de Campionatul Mondial din Rusia. Basescu a postat un mesaj pe Facebook in care il ataca pe Gabriel Oprea, dupa ce acesta a modificat in photoshop o poza cu Barak Obama. Vezi care sunt cele mai importante titluri din presa romaneasca pentru luni, 2 iulie.

Update 14:30. Donald Trump si Vladimir Putin se vor intalni in cadrul unui summit la Helsinki, in data de 16 iulie. Oficialii de la Kremlin au precizat ca unul din subiectele sensibile, anexarea regiunii Crimeea, nu va fi discutat in cadrul acestei intalniri oficiale. Mai multe despre acest subiect pe evz.ro.

Update 13:00 / Consilierul lui Liviu Dragnea a fost citat de DIICOT. Paul Ionescu, consilierul de la Camera Deputatilor al liderului PSD, a ajuns luni dimineata la sediul DIICOT pentru a fi audiat de procurori. El a afirmat ca a fost citat ca martor intr-un dosar din ”viata privata” si ca nu are legatura cu politica. Conform Digi 24, este vorba despre un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani.

Ipoteza SF lansata de un lider PSD. Ioan Mircea Pascu a precizat faptul ca Rusia este responsabila de ploile care au cazut in ultimele saptamani in Romania. "A observat cineva ca, de doua saptamani de cand a inceput Cupa Mondiala, pe toate stadioanele din Rusia europeana este soare, in timp ce in jur, ma refer la noi, la bulgari si la greci avem numai ploaie si furtuni?“, a scris Ioan Mircea Pascu pe Facebook, insinuand ca rusii au apelat tehnici de manipulare a vremii pentru ca sa aiba timp frumos pe perioada Cupei Mondiale care se desfasoara in Rusia in perioada 14 iunie - 15 iulie.

Ipoteza este sustinuta si de fostul cosmonaut Dumitru Prunariu: "Imi amintesc cand la Moscova in 1980 a fost Olimpiada si era o vreme ploioasa, cu jumatate de ora inainte de deschiderea oficiala deasupra stadionului moscovit s-a facut senin si asa a tinut pana dupa terminarea ceremoniei. Eram acolo in pregatire pentru zborul cosmic. Rusii s-au laudat atunci cu tehologia cu rachete de alungare (sau provocare) a ploii, a scris Prunariu pe Facebook, citat de Adevarul.

Continua ecourile dupa ce Gabriel Oprea a trucat poza cu Obama

Replica dura a lui Traian Basescu dupa ce Gabriel Oprea a trucat poza cu Barak Obama. "Vai de capul tau amaratule. Profesorul doctor, general, Gabriel Oprea, chiar a ajuns tare rau si jos daca pentru imagine (fara acoperire) falsifica fotografiile de la intalnirea mea cu Barak Obama. Inteleg ca falsul este semnalul relansarii sale in politica, dar pare ca falsul a fost si semnul sub care si-a construit toata viata marele profesori indrumator de doctorate. Altfel, eu ii doresc sanatate. Vai de capul tau amaratule!”, a scris pe Facebook Traian Basescu.

Tudorel Toader, Ministrul Justitiei, pune presiune pe presedintele Klaus Iohannis, in ceea ce priveste revocarea din functie a procurorului sef DNA, Laura Crodruta Kovesi. Totodata, Toader precizeaza ca are incredere in Presedintele Romaniei va respecta decizia in cazul Kovesi. "Orice decizie produce efecte generale obligatorii de la momentul publicarii in Monitorul Oficial. (…) Nu avem decizie care sa produca efecte peste 15 zile, 30 de zile – cum au spus unii – 45 de zile, dupa cum nu avem decizii care sa produca efecte dupa ce intelegem noi despre ce e vorba acolo”, a declarat Toader, citat de Cotidianul.

Proteste la Cotroceni. Cateva sute de persoane au protestat duminica seara in fata palatului Cotroceni, cerandu-i presedintelui Iohannis sa o revoce din functie pe Laura Codruta Kovesi. Cateva doamne trecute de 50 de ani s-au afisat cu foi A4 in care aparea o caricatura a lui Iohannis, impreuna cu mesajul: "Iohannel, nu mai minti la Bruxelles", precizeaza romanialibera.ro

Criza in Germania: problemele emigrantilor ar putea duce la caderea guvernului. Angela Merkel se reuneste luni cu aripa de dreapta a coalitiei sale guvenamentale, intr-o ultima tentativa de rezolva conflictul legat de migratie. Ministrul de interne al Germaniei, Horst Seehofer, a amenintat cu demisia daca guvernul nu ia masuri mai aspre contra imigrantilor. Acesta vrea ca sa-i opreasca la frontiera, ceea ce Angela Merkel refuza pentru a nu crea un efect de domino, informeaza stirileprotv.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri