Protest important anuntat miercuri, de la ora 20.00, in Piata Victoriei. Evenimentul anuntat de mai multe pagini de Facebook indeamna la insubordonare civica si la blocarea Pietei Victoriei, dupa votul final acordat modificarilor Codului Penal.

”Venim si blocam toata Piata Victoriei cu masini, motociclete si biciclete deoarece astazi 4 iulie Codul Penal a fost adoptat!

Modificarile la Codul Penal au fost adoptate astazi de Camera Deputatilor, cu 167 de voturi "pentru", in conditiile in care erau necesare 165 de voturi. PNL, USR si PMP au fost impotriva! UDMR s-a abtinut! Grupul parlamentar al minoritatilor nationale au votat pentru! PSD si ALDE au votat pentru! Legea va fi spusa controlului de constitutionalitate si apoi va fi trimisa presedintelui Klaus Iohannis pentru promulgare. Pentru informare, acest protest nu este un protest cu violenta, ci este un protest cu fermitate!”, precizeaza mesajul postat pe Facebook.

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a afirmat, intr-o declaratie de presa, ca va contesta la CCR modificarile aduse la Codul Penal si Codul de Procedura Penala.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri