Protest important anuntat miercuri, de la ora 20.00, in Piata Victoriei. Evenimentul anuntat de mai multe pagini de Facebook indeamna la insubordonare civica si la blocarea Pietei Victoriei, dupa votul final acordat modificarilor Codului Penal.

”Venim si blocam toata Piata Victoriei cu masini, motociclete si biciclete deoarece astazi 4 iulie Codul Penal a fost adoptat!

Modificarile la Codul Penal au fost adoptate astazi de Camera Deputatilor, cu 167 de voturi "pentru", in conditiile in care erau necesare 165 de voturi. PNL, USR si PMP au fost impotriva! UDMR s-a abtinut! Grupul parlamentar al minoritatilor nationale au votat pentru! PSD si ALDE au votat pentru! Legea va fi spusa controlului de constitutionalitate si apoi va fi trimisa presedintelui Klaus Iohannis pentru promulgare. Pentru informare, acest protest nu este un protest cu violenta, ci este un protest cu fermitate!”, precizeaza mesajul postat pe Facebook.

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a afirmat, intr-o declaratie de presa, ca va contesta la CCR modificarile aduse la Codul Penal si Codul de Procedura Penala.

Citeste si:
Angajatii Salinei Ocna Dej, protest pentru vouchere de vacanta
Angajatii Salinei Ocna Dej,...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Calculator impozit auto 2020: cat costa si pana cand se plateste