Comisia Europeana sta cu ochii pe Romania dupa ce Guvernul a adoptat modificarile Codului Penal. Tot mai multi tineri care au promovat BAC-ul cu nota 10 pleaca la facultati din strainatate. Citeste cele mai importante titluri de joi ale presei din Romania.

Comisia Europeana urmareste cu mare ingrijorare evenimentele politice din Romania, care s-au intensificat ieri in urma adoptarii de catre Parlament a modificarilor Codului Penal: „Comisia Europeana urmareste indeaproape si cu preocupari din ce in ce mai mari evolutiile din Romania. Noi, la fel ca si alti parteneri internationali si state membre, am subliniat in mod repetat ca lupta impotriva coruptiei si asigurarea unei justitii independente si profesioniste au o importanta foarte mare. Aceasta este si esenta rapoartelor MCV. Este crucial pentru Romania sa intensifice eforturile si sa evite regresele de la realizarile inregistrate in trecut”, se arata într-un comunicat emis catre Mediafax, citat de Cotidianul.

Parlamentul a introdus in lege conditii mai aspre pentru incasarea ajutorului social. Clasa politica in frunte cu coalitia de guvernare a ajuns la un consens cu privire la cei care primesc ajutor de la stat, scrie Evenimentul Zilei. Aproape 150 de milioane de euro merg anual catre familiile si persoanele nevoiase. Potrivit Ministerului Muncii, 212.175 de romani au primit venitul minim garantat (VMG) in luna aprilie a acestui an.

Tinerii care au promovat cu brio BAC-ul pleaca in strainatate

Elevii care au luat nota 10 la Bacalaureat pleaca la facultati din strainatate. O mare parte din tinerii care au avut rezultate deosebite la BAC pleaca imediat dupa liceu sa invete la universitati din strainatate. Este si cazul a doua absolvente de la Colegiul National ”Mihai Viteazul” din Bucuresti care au obtinut media 10 la Bacalaureat si care vor studia la University of Amsterdam, respectiv la Facultatea de Matematica din cadrul Imperial College London, anunta Libertatea.

Bacalaureat 2018

sursa foto: Shutterstock

Oficial american: "Donald Trump a luat in calcul invadarea Venezuelei în 2017". In vara anului trecut, Presedintele Statelor Unite si-a intrebat consilierii despre posibilitatea invadarii Venezuelei in timpul unei sedinte despre sanctiunile diplomatice pe care SUA urma sa le impuna guvernului din Caracas. Comentariile private ale lui Trump catre consilierii sai au fost facute publice Associated Press, informeaza Digi 24.

Simona Halep evolueaza astazi in turul secund al Wimbledon impotriva chinezoaicei Saisai Zehng. Partida este programata in jurul orei 16:00 si poate fi urmarita pe canalul Eurosport. Simona Halep si Saisai Zheng s-au mai intalnit o singura data pana in prezent, in 2015, in semifinale la Shenzen. Sportiva noastra s-a impus fara emotii atunci, 6-2, 6-3. Mai multe pe gsp.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri