Trafic de influenta? Apropiata a lui Pandele, prefect la Bucuresti

Unul dintre consilierii personali ai primarului Capitalei, Speranta Cliseru, a fost numita, prin hotarare de Guvern, prefect al Bucurestiului, in locul lui Adrian Petcu. Potrivit hotararii, Speranta Cliseru va exercita functia temporar, prin detasare. Consilierul general PNL Ciprian Ciucu a reactionat la numirea Sperantei Cliseru in functia de prefect al Capitalei, spunand ca Bucurestiul devine o afacere de casa a lui Pandele.

Speranta Cliseru a fost prefect al judetului Ilfov si a lucrat in Primaria Voluntari, unde primar este sotul Gabrielei Firea, Florentin Pandele, pe functii de conducere: administrator public, respectiv director executiv. A fost consilier parlamentar in cabinetul Gabriele Firea cand aceasta era senator, in perioada 2012-2013 si a fost administrator provizoriu in Consiliul de Administratie al RATB.

Potrivit CV-ului sau, Speranta Cliseru a fost prefect al judetului Ilfov in perioada 2013-2014 si a lucrat in primaria Voluntari, unde primar este sotul Gabriele Firea, Florentin Pandele, pe functii de conducere: administrator public, respectiv director executiv. De asemenea, a fost consilier parlamentar in cabinetul Gabriele Firea cand aceasta era senator, in perioada 2012-2013.

Anul trecut, prin votul majoritatii PSD-ALDE din Consiliul General al Municipului Bucuresti (CGMB), Speranta Cliseru, devenita consilier al primarului Firea, a fost numita administrator provizoriu in Consiliul de Administratie al RATB, functie din care a fost inlocuita intre timp.

Citeste si:
Cine este noul prefect al Capitalei?
Noul prefect al Capitalei...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri