Prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, a fost certata in public, in timp ce se afla la o terasa, de un bucurestean suparat ca soferul prefectului parcase pe trecerea de pietoni si refuza sa mute masina. Bucuresteanul i-a adresat mai multe intrebari legate de protestul din 10 august, pentru care prefectul a semnat ordinul de interventie al jandarmilor, se arata intr-un material video publicat de Digi24.

„Ce cautati in public, doamna Cliseru? Ar trebui sa stati ascunsa dupa 10 august. Stiti ca soferul dumneavoastra a parcat pe trecerea de pietoni, aici la Gradina Icoanei. Cum facem? Chem politia sau ii spuneti sa mute masina?”, ii atrage atentia barbatul.

„Faceti ceea ce credeti”, ii raspunde prefectul Capitalei.

Cetateanul ii transmite prefectului ca daca nu a avut nicio legatura cu violentele jandarmilor din data de 10 august ar trebui sa iasa public sa spuna asta. „Iesiti public si spuneti: Doamna Carmen Dan minte, Dragnea minte”, ii spune acesta.

Speranta Cliseru: „Asta am spus! Am spus. Nu sunt eu vinovata, credeti-ma!”

Luni, 27 august, prefectul Capitalei, ajunsa la Senatul Romaniei, unde trebuia sa fie audiata la Comisia de Aparare din Senat cu privire la incidentele din 10 august, a declarat in fata jurnalistilor ca a semnat ordinul de interventie a jandarmilor "dupa 12 noaptea".

"Este conform legii. Daca sunt atacati (jandarmii - n.red.), au voie sa actioneze fara ordin. Nu este relevanta ora (la care a fost dat ordinul - n.red.) . Jandarmii puteau actiona si fara ordin. Nu am ce sa reprosez. Deciziile luate de Jandarmerie.. au actionat (jandarmii - n.red.) asa cum prevede regulamentul lor", a fost explicatia oferita de Speranta Cliseru.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri