Senatorii PSD din Comisia de Aparare au anulat audierea Sperantei Cliseru si a ministrului de Interne Carmen Dan. Comisia a votat o propunere in acest sens facuta de senatorul PSD Serban Nicolae. Marcel Vela, presedintele Comisiei de Aparare, spune ca social democratii au folosit "un tertip" politic pentru a anula audierile, potrivit Digi24.

Decizie de ultim moment in Comisia de Aparare pentru ca senatorul PSD Serban Nicolae a declarat in cadrul comisiei ca Marcel Vela, presedintele Comisiei de Aparare, nu i-a consultat pe senatorii PSD inainte de a transmite aceste invitatii catre Carmen Dan, Speranta Cliseru si catre seful Jandarmeriei Laurentiu Cazan. Astfel, aceste invitatii nu au avut avizul Comisiei de Aparare. Din acest motiv, Serban Nicolae a cerut ca audierile sa fie scoase de pe ordinea de zi.

Marcel Vela, presedintele Comisiei de Aparare, a declarat ca social democratii au gasit o formula de boicotare a sedintei si ca majoritatea nu a fost de acord ca audierile sa se mute pe saptamana viitoare.

"Nu a fost de acord majoritatea nici nu punctul 5, adica sa se amane pentru saptamana viitoare, nici cu introducerea unui punct de diverse in care sa discutam daca sunt sau nu de acor sa aflam adevarul despre ce s-a intamplat in 10 august. Si pentru a nu se ajunge la acest punct de diverse, mai ales ca a ajuns si doamna Cliseru in sala, s-a gasit aceasta formula din nou de a boicota aceasta sedinta," a precizat Vela.

Senatorul PNL a declarat ca senatorii PSD s-au temut de ce ar putea spune prefectul Capitalei si "au gasit varianta sa fuga, adica sa paraseasca sala."

"S-au temut astazi sa auda lucruri din gura prefectului Capitalei, Speranta Cliseru. Pentru ca ultima declaratie publica, undeva la o terasa, a spus: mint Carmen Dan si Liviu Dragnea. Era normal si corect, si pentru colegii de la PSD, sa vada daca doamna Cliseru nu mai sustine aceste afirmatii pentru a-si proteja colegii de partid, si pentru noi ca Opozitie daca a spus ca dansii mint. Daca intr-adevar a spus ca mint, sa aduca argumentele necesare," a declarat Marcel Vela.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri