Subiectul zilei in presa din Romania este revocarea din functie a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Citeste mai departe subiectele majore de luni, 9 iulie.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Anuntul a fost facut luni dimineata de purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale: ”Prin decizia numarul 358/2018 CCR a decis ca presedintele trebuie sa semneze decretul de revocare al doamnei Laura Codruta Kovesi. Prin urmare, in executarea deciziei CCR, presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare din functie al Laurei Codruta Kovesi”, a anuntat Madalina Dobrovolschi. Citeste mai multe despre acest subiect aici.

Ambasada Statelor Unite la Bucuresti a reactionat la decizia lui Klaus Iohannis de a o demite pe Laura Codruta Kovesi de la conducerea DNA. Potrivit Realitatea, Ambasada SUA a cerut Romaniei sa mentina si sa sprijine puternicele sale institutii de lupta impotriva coruptiei. De asemenea, a reafirmat angajamentul Washingtonului de a sprijini lupta Romaniei impotriva coruptiei. In plus, Ambasada SUA a descris tara noastra drept un model regional in privinta luptei impotriva coruptiei.

Au fost publicate rezultatele finale de la Bacalaureat

Rezultatele finale pentru sesiunea iuie - iulie a Bacalaureatului au fost publicate. Acesea sunt disponibile aici: unde puteti vedea rezultatele finale pe judete, pe licee sau pe medii. Potrivit rezultatelor finale dupa prima sesiune de BAC 2018, numarul mediilor de 10 in intreaga tara a crescut de la 104 la 132. Din acest total, 22 de medii 10 la Bacalaureat au fost obtinute de elevi din Bucuresti, ceea ce inseamna ca cinci din elevii care au facut contestatie au primit nota maxima, informeaza Digi 24.

Donald Trump prezice sfarsitul ziarelor New York Times si Washington Post. "Twitter se debaraseaza in ritm record de fake accounts. Va afecta si New York Times, dar si masina de propaganda a Amazon, Washington Post, care citeaza constant surse anonime care, dupa parerea mea, nu exista. NYT si WP se vor prabusi in urmatorii sapte ani", a spus Trump pe Twitter, scrie Jurnalul.ro.

Neversea 2018 – preturi impuse si produse mai scumpe. In spatele spectacolului care a avut loc weekend-ul trecut pe plaja Modern din Constanta, stau unele nemultumiri ale comerciantilor care au participat la festival. Acestia s-au plans ca preturile au fost impuse de organizator, iar comisioanele pentru produsele vandute au fost foarte mari, se arata intr-un reportaj realizat de Libertatea.

ANM: cod portocaliu de ploi torentiale, pana marti seara. Administratia Nationala de Meteorologie a emis un Cod portocaliu de ploi abundente, valabil in 18 judete din Transilvania, Muntenia si Oltenia, valabil de duminica dupa amiaza pana marti seara, si o avertizare Cod galben pentru restul tarii, inclusiv in Capitala.

Sursa foto: sursa foto: mediafax

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri