Senatorul Traian Basescu spune ca presedintele Klaus Iohannis a ales corect atunci cand a pus in aplicare decizia Curtii Constitutionale in cazul Laurei Codruta Kovesi, precizand ca ramane de vazut daca va fi respectata si hotararea CCR prin care a fost validat referendumul ce reduce la 300 numarul parlamentarilor, potrivit AGERPRES.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a anuntat luni dimineata, purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Madalina Dobrovolschi. Decretul presedintelui Klaus Iohannis privind revocarea Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie a fost publicat, luni, in Monitorul Oficial.

"Presedintele Iohannis a ales corect punand in aplicare decizia CCR si a revocat-o pe Laura Codruta Kovesi. Este acum de vazut daca cei care ii cereau imperativ presedintelui Iohannis sa respecte decizia CCR sunt la randu-le dispusi sa puna in aplicare decizia CCR prin care a fost validat referendumul care reduce la 300 numarul parlamentarilor. Hai baieti, putin curaj. 300", a scris fostul presedinte Traian Basescu, luni, pe Facebook, referindu-se la faptul ca, in 2009, a declansat un referendum pentru ca Parlamentul sa devina unicameral si sa aiba 300 parlamentari.

Traian Basescu sustine ca Romania nu are in momentul de fata mai mult de 300 de politicieni care sa poata exercita cu competenta functia de parlamentar.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri