Liviu Dragnea a dat vina pe Klaus Iohannis pentru condamnarea sa la 3 ani si jumatate de inchisoare cu executare. Reactia sefului statului nu s-a lasat mult timp asteptata si a venit de la Bruxelles. Citeste in continuare cele mai importante titluri din presa romaneasca.

Liviu Dragnea a lansat un nou atac la adresa presedintelui Iohannis si a liderilor PNL, fara sa aduca nicio dovada

Liderul PSD a gasit vinovatii pentru condamnarea sa la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare: presedintele Klaus Iohannis si liderii PNL. „Eu va spun ce vorbeau Raluca Turcan si Ludovic Orban, si vorbind si cu oameni din PSD, si cu oameni din alte partide. Raluca Turcan i-a promis presedintelui Iohannis ca, daca dumnealui aranjeaza condamnarea mea, ea garanteaza ca da Guvernul jos a doua zi. Condamnarea mea s-a realizat, Guvernul n-a picat. Nu-s prost. E clar ca miza principala a lui Iohannis este ca eu sa nu mai exist“, a declarat Liviu Dragnea la Antena 3, citat de Adevarul.

Klaus Iohannis i-a rapuns lui Dragnea de la Bruxelles

Prezent la summitul NATO de la Bruxelles, presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat daca s-a implicat in procesul liderului PSD. „Nu sunt implicat si apucaturi dictatoriale nu am avut niciodata si nici nu imi propun sa am. Este mai mult decat evident ca omul si-a luat o palarie prea mare, nu face fata.

Cu aceasta palarie prea mare, lui Dragnea i s-au terminat argumentele politice si incepe cu atacuri la personale, la familie, o abordare inadecvata, si daca ar fi un simplu politician as lasa-o asa, la inadecvata, dar este foarte ingrijoratoare, fiindca acest om conduce cel mai mare partid, este presedintele Parlamentului si conduce prin interpusi Guvernul“, a raspuns Klaus Iohannis.

Legea care permite plata trimestriala a dividendelor a fost publicata in Monitorul Oficial. Incepand cu data de 15.07.2018, societatile infiintate in baza Legii nr. 31/1990 pot sa distribuie trimestrial dividende ce provin din profitul exercitiului financiar in curs. ”Repartizarea profitului se inregistreaza in contabilitate pe destinatii, dupa aprobarea situatiilor financiare anuale.

Repartizarea trimestriala a profitului catre actionari sau asociati se poate efectua optional, in cursul exercitiului financiar, in limita profitului contabil net realizat trimestrial, plus eventualele profituri reportate si sume retrase din rezerve­ disponibile in acest scop, din care se scad orice pierderi reportate si sume depuse in rezerve”, se arata in documentul oficial, citat de Hotnews.

Donald Trump spune ca Theresa May i-a ignorat sfatul, optand pentru strategia unui ”Brexit soft”

“Daca fac un astfel de acord, vom discuta cu Uniunea Europeana in loc sa tratam cu Marea Britanie, asta va ucide probabil acordul pe care Londra doreste cu ardoare sa il incheie cu Washingtonul”, a avertizat Donald Trump intr-un interviu acordat The Sun, citat de stirileprotv.ro

Guvernul britanic a prezentat joi detaliile planului sau asupra viitoarei relatii dintre Marea Britanie si Uniunea Europeana dupa Brexit, in martie 2019, care prevede crearea unei noi “zone de liber schimb pentru bunuri”, destinata sa mentina schimburi comerciale “fara frictiuni” cu cei 27 de membri ai UE.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri dimineata, o atentionare cod galben de ploi abundente si furtuni, pentru sambata, de la ora 15:00.

Sapte judete sunt vizate: Constanta, Tulcea, Prahova, Dambovita, Buzau, Vrancea si Arges. De asemenea, meteorologii spun ca sambata, incepand cu ora 12.00, in Muntenia si pe arii restranse din Oltenia, Moldova si la munte vor fi averse torentiale, cu grindina si vijelii. Mai multe detalii despre starea vremii pe site-ul oficial al ANM.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri