Senatorul Traian Basescu o roaga pe Viorica Dancila sa plece din functia de prim-ministru, precizand ca aceasta nu intelege "valul de penibil cu care acopera tara in relatiile externe", conform Agerpres.

"Va rog, plecati de la Palatul Victoria Doamna Dancila! Ce nu pricepe Liviu Dragnea, Doamna Premier Vasilica Viorica Dancila si la momentul desemnarii n-a priceput nici Presedintele Iohannis este faptul ca un premier, pe timpul mandatului sau, este si un simbol intern si extern al poporului, al statului, al tarii, al guvernului in fruntea caruia se afla. Biata Viorica Vasilica, fara a intelege nici ridicolul propriei situatii, dar nici valul de penibil cu care acopera tara in relatiile externe, persevereaza in a ramane infipta in scaunul de la Palatul Victoria", a scris Basescu, duminica, pe Facebook.

Totodata, el a sustinut ca Viorica Dancila este pusa de Liviu Dragnea sa faca lucruri pentru care nu este pregatita.

"Saraca femeie este pusa de Dragnea sa faca lucruri pentru care nici nu este pregatita si care, chiar daca ii sunt scrise sau soptite de consilieri, nu le poate citi corect si nici tine minte. Daca femeia asta ar avea un minim patriotism, ar intelege ca niciunui cetatean nu-i este permis ca de la inaltimea functiei de prim-ministru sa impinga tara catre penibil, continuand sa-si exercite functia cu o induiosatoare inconstienta. Va rog, plecati de la Palatul Victoria Doamna Dancila!", a mai afirmat Basescu.

Sursa foto: Agerpres FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri