Traian Basescu ii cere Vioricai Dancila sa paraseasca Palatul Victoria in urma gafelor din ultima perioada. Soferul masinii anti-PSD a ramas fara permis si fara celebrele placute de inmatriculare. Citeste in continuare cele mai importante tiluri din presa de astazi, 30 iulie.

Basescu: ”Va rog, plecati de la Palatul Victoria Doamna Dancila!” Fostul presedinte al Romaniei a lansat noi critici, duminica, la adresa premierului Viorica Dancila, despre care afirma ca ”fara a intelege nici ridicolul propriei situatii, dar nici valul de penibil cu care acopera tara in relatiile externe, persevereaza in a ramane infipta in scaunul de la Palatul Victoria”, precizeaza Cotidianul.

Marius Manole: Ne indobitocim usor-usor si o sa fim foarte usor de manipulat! Actorul Marius Manole se declara pesimist in ceea ce priveste nivelul de educatie in Romania. El crede ca din ce in ce mai multa lume va adopta modelul greselilor gramaticale pe care le aude frecvent inclusiv de la oameni cu functii inalte, iar rezultatul o sa fie un public mai putin pregatit, un nivel mai scazut al spectacolelor de teatru si, in final, o masa de oameni mult mai usor de manipulat, potrivit Digi24.

Soferul masinii cu numere anti-PSD a ramas fara permis si placute. Razvan Stefanescu, posesorul autoturismului cu numarul M...EPSD, a fost oprit de un echipaj de politie in dimineata zilei de luni, care i-a suspendat permisul si i-a ridicat placutele de inmatriculare, desi Ambasada Suediei a precizat ca acestea sunt valide in toate tarile UE. Citeste mai multe despre acest subiect aici.

Ce astaptari are Tudorel Toader de la viitorul sef DNA

Tudorel Toader a explicat ce asteapta de la viitorul sef DNA. “Masuri de imbunatatire a activitatii”. Ministrul Justitiei le-a spus luni dimineata jurnalistilor ce asteapta de la candidatii pentru postul de procuror-sef al DNA. Potrivit ministrului, acestia trebuie sa fie „Procurori care indeplinesc conditiile legale si sa isi faca un program managerial din care sa rezulte starea de fapt actuala a DNA, masurile de imbunatatire a activitatii, un grafic privind realizarea masurilor.

Pentru ca un program managerial obligatoriu trebuie sa cuprinda radiografia autoritatii DNA, obligatoriu trebuie sa cuprinda masurile si graficul de realizare a acelor masuri. Nu poti face o chestiune descriptiva, ce este DNA si cat de bine a functionat el pana acum”, a spus ministrul Justitiei, conform stirileprotv.ro.

Un steag negru a fost arborat la Primaria Sfantu Gheorghe de Ziua Imnului / Lider UDMR: "O coincidenta nefericita". Un steag negru a fost arborat la Primaria Sfantu Gheorghe de Ziua Imnului, imaginile fiind facute publice de Alexandru Cumpanasu, presedinte al Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei. Presedintele executiv al UDMR, Porcsalmi Balint, precizeaza in schimb ca steagul negru de pe Primarie a fost arborat in urma decesului unui cetatean de onoare al municipiului, care primise distinctia "Pro Urbe". "Este doar o coincidenta nefericita", a spus Porcsalmi, potrivit Hotnews.ro.

SUA si China continua negocierile pe tema comertului si a sanctiunilor bilaterale impuse de cele doua tari. Dialogul dintre China si Statele Unite ramane deschis, la fel si negocierile pe tema comertului si a sanctiunilor bilaterale impuse de cele doua tari, a declarat luni Wang Yi, consilier de stat in China, insistand ca Beijingul nu isi doreste un razboi comercial. Citeste mai multe despre acest subiect pe stiripesurse.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri