Fostul Premier al Romaniei Dacian Ciolos a depus plangeri penale pe numele ministrului Carmen Dan, al prefectului Capitalei si al sefului Jandarmeriei. Citeste mai departe principalele titluri din presa de luni.

Dacian Ciolos a depus plangeri penale pe numele ministrului Carmen Dan, al prefectului Capitalei si al sefului Jandarmeriei. Fostul Premier al Romaniei a anuntat ca va depune mai multe plangeri penale pe numele celor pe care ii considera responsabili de modul cum au fost agresati protestarii. Prin urmare, fostul premier va depune plangeri penale pe numele ministrului de Interne, Carmen Dan, al prefectului Capitalei, Speranta Cliseru, si al sefului Jandarmeriei. Citeste mai multe despre acest subiect pe Adevarul.

Codrin Stefanescu sustine ca se doreste un nou miting PSD: „Colegii nostri din tara sunt presati de primari, de electorat”. Secretarul general adjunct al PSD Codrin Stefanescu a declarat ca liderii din teritoriu sunt presati de electorat sa organizeze un nou miting urias al PSD. "Noi am avut un miting linistit. nu am incitat la violenta. Vazand aceste atrocitati, cei care ne sustin au motive sa ceara asa ceva", a declarat Codrin Stefanescu, facand referire la incidentele de vineri, cand peste 450 de persoane au primit ingrijiri medicale. Mai multe despre acest subiect pe libertatea.ro.

"Actiunea in forta a jandarmilor a fost justificata"

Vosganian (ALDE): Actiunea in forta a jandarmilor a fost justificata. Iohannis si Opozitia au instigat populatia. Vicepresedintele ALDE, deputatul Varujan Vosganian spune ca actiunea in forta a jandarmilor a fost justificata. El crede ca o parte din vina o poarta presedintele Romaniei care ar fi trebuit sa faca apel la calm inainte de protest, pentru ca existau zvonuri despre posibile violentente la mitingul de vineri, relateaza Adevarul.

Maria Grapini, dupa protestul Diasporei: Ma intorc cu groaza la Bruxelles. Aparem ca o tara instabila. Europarlamentarul Maria Grapini a declarat ca se intoarce "cu groaza" in Parlamentul European, unde va trebui sa dea explicatii despre incidentele din Piata Victoriei, care afecteaza imaginea Romaniei inclusiv in contextul preluarii presedintiei Consiliului UE, informeaza Hotnews.ro.

Erdogan, acces de furie pe subiectul deprecierii lirei turcesti. „Nu putem sa spunem decat la revedere”
Presedintele Turciei Recep Tayyip Erdogan a declarat ca deprecierea lirei turcesti este rezultatul unui „complot politic" impotriva tarii sale, care va riposta prin cautarea de noi piete si aliati, in timp ce relatiile cu SUA sunt tensionate, relateaza Agerpres,

„Scopul operatiunii este de a obtine o capitulare a Turciei in toate domeniile, de la finante la politica. Ne confruntam din nou cu un complot politic. Cu ajutorul lui Dumnezeu, vom invinge'', a spus declarat Erdogan

Simona Halep a inceput a 41-a saptamana consecutiva din postura de lider al ierarhiei mondiale in tenisul feminin si a reusit astfel sa depaseasca recordul detinut de Ilie Nastase, cel care a ocupat fotoliul de lider al circuitului masculin timp de 40 de saptamani intre 1973 si 1974. Duminica seara, sportiva noastra a reusit sa castige Rogers Cup, scor 7-6, 3-6, 6-4, in fata americancei Sloane Stephens.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri