Postul public de televiziune al Germaniei, Das Erste, a realizat un reportaj despre Liviu Dragnea, precizand ca liderul PSD este preocupat sa-si umple buzunarele. Citeste in continuare principalele titluri din presa de astazi, 21 august.

Reportaj despre Liviu Dragnea difuzat de postul public de televiziune din Germania: „La el acasa, la tara, este preocupat sa-si umple buzunarele”. Postul de televiziune public german Das Erste a difuzat un reportaj despre situatia existenta in Romania. Jurnalistii germani considera ca Liviu Dragnea este principalul vinovat pentru coruptia din Romania si atrag atentia asupra metodelor prin care presedintele PSD incearca sa scape de acuzatiile care i-au fost aduse, totul culminand cu demiterea Laurei Codruta Kovesi si cu interventia brutala impotriva demonstrantilor din Piata Victoriei, relateaza Adevarul.

Vilceanu, PNL: Vom depune plangere penala impotriva lui Liviu Dragnea daca acesta nu convoaca sesiunea extraordinara. Deputatul PNL, Dan Vilceanu, a declarat ca, in cazul in care presedintele Camerei Deputatilor Liviu Dragnea nu convoaca sesiunea extraordinara, ceruta de alesii PNL, USR si PMP, atunci liberalii vor depune, miercuri, o plangere penala impotriva acestuia pentru abuz in serviciu, informeaza Hotnews.ro.

Victor Ponta si Ecaterina Andronescu, front comun impotriva lui Dragnea: 'Adevaruri pe care toti oamenii rationali si de bun-simt le cunosc si le sustin'. Victor Ponta o sustine pe Ecaterina Andronescu dupa ce aceasta a declarat ca Guvernul Dancila este cel mai slab guvern pe care l-a dat PSD pana acum. "Doamna Ecaterina Andronescu sustine public niste adevaruri pe care toti oamenii rationali si de bun simt le cunosc si le sustin" a scris Ponta pe Facebook, potrivit stiripesurse.ro.

Procurorii care ancheteza interventia violenta a jandarmilor sunt verificati de Inspectia Judiciara. Inspectia Judiciara a anuntat marti seara ca face verificari prealabile cu privire la procurorii militari care au inceput ancheta evenimentelor din 10 august, atunci cand sute de protestatari s-au plans ca au fost agresati de jandarmi. Astfel, Inspectia Judiciara efectueaza verificari prealabile cu privire la procurorii militari Ionel Corbu si Bogdan Parlog, anunta stirileprotv.ro

Rusii continua sa atace cibernetic SUA

CNN: Rusii au incercat sa atace cibernetic Senatul SUA si grupuri ale conservatorilor. Compania Microsoft a anuntat marti ca Senatul SUA si grupuri de ”think thank” ale conservatorilor au fost tintele unor actiuni de infractiuni cibernetice, cu legaturi care duc spre serviciile secrete militare ale Rusiei.

Potrivit CNN, Microsoft a eliminat 6 site-uri cu identitate falsa, care au fost create de un grup care se numeste Fancy Bear. Acest grup s-ar fi aflat in spatele atacurilor cibernetice din 2016 asupra Comitetului National al Democratilor si au fost coordonate de Directia Principala de Informatii - adica serviciul militar secret al rusilor, potrivit companiilor de securitate cibernetica.

Acuzatii | Google te urmareste chiar daca ai oprit functia „Location History” pe mobil. Compania Google este acuzata intr-un proces din Statele Unite ca urmareste in mode ilegal miscarile a milioane de utilizatori de iPhone, dar si de mobile cu sistemul Android, chiar daca acestia folosesc o setare pentru a preveni acest lucru, transmite Reuters.Potrivit unei plangeri inregistrate la sfarsitul saptamanii trecute, Google sustine in mod eronat ca oamenii nu vor fi urmariti daca opresc functia ”Location History” si le incalca viata privata prin monitorizarea si stocarea miscarilor acestora. Mai multe despre acest subiect pe Digi 24

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri