Vreau sa va imaginati urmatorul scenariu: sunteti in direct la o televiziune si, in fata camerelor, spuneti ca patru (nu unul, doi sau trei, ci PATRU) persoane straine s-au cazat la acelasi hotel cu tine si ai fost tinta unei tentative de asasinat. Cei patru sunt platiti un om foarte influent pe plan mondial care construieste din umbra un asa zis "stat paralel". Paralel cu...in fine. Apoi iti scapa putina saliva la coltul gurii. Asa, de efect.

Hotelul este nu mai putin decat Athenee Palace, intesat de camere de supraveghere, deci usor de probat orice, si care detine toate registrele celor intrati sau iesiti din hotel.

Continui sa spui, raspicat, la televizor, ca s-a pornit si o ancheta penala. Care, evident, ca orice ancheta, este publica, dar NICIUN procuror nu stie nimic, si nici nu exista vreun inscris sau vreo inregistrare care sa ateste acel lucru. Mai mult, presupusul atentat s-ar fi petrecut acum un an si jumatate, si de atunci nu ai zis nimic.

Apoi, cu tarie, spui, fara sa clipesti: “Suntem intr-un stat mafiot. Statul paralel este o mafie. Nu, nu ma gandesc la el (cel care a incercat asasinarea, Soros – n.r.). El se gandeste la mine”.

Mai nou, spui ca si asociata ta, sa-i spunem Viorica Vasilica, a inceput sa fie tinta unor posibile atacuri.

Iei o gura de aer, apoi spui ca seful statului in care locuieste a COMANDAT unor oameni sa stea sa fie loviti de multime. Acei oameni ar fi jandarmi, si multimea iese sa protesteze impotriva ta. Evident, omiti sa spui ca nu seful de stat conduce jandarmeria. Dar asta este irelevant, nu-i asa?

Si repeti, mai apoi, ca obsedatul, "lovitura de stat", fara a sublinia ca o lovitura de stat este complet diferita de un protest absolut normal si natural intr-o democratie. Dar ce conteaza...

Apoi mai spui cate ceva despre "articole comandate in presa straina, defaimatoare", "razboi hibrid", "multinationale care finanteaza #Rezist".

Si pe masura ce vorbesti devii un om mic, din ce in ce mai mic. Micut. Aproape invizibil. Si care a ajuns dintr-un om care ar fi avut TOATA puterea sa faca bine in Romania, un om care aiureaza. Un om complet incompatibil cu functia sa.

Sursa foto: Libertatea.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri