Solistul trupei Voltaj, Calin Goia, a vorbit la Zilele Cetatii Fagarasului despre reactiile violente ale jandarmilor care au lovit si gazat, fara discernamant, zeci de mii de oameni in Piata Victoriei, intr-unul dintre cele mai virulente atacuri impotriva populatiei din istoria recenta a tarii.

“Daca cineva ne calca pe cap, sa raspundem, sa nu stam cu capul plecat”, a spus Calin Goia, referindu-se la politicile PSD care, considera el, dauneaza Romaniei.

“Foarte multi romani din Diaspora au venit si au luat atitudine, asa trebuie sa facem si noi. Trebuie sa nu ne ascundem niciodata si sa spunem ceea ce simtim, sa luptam pentru ceea ce credem”, a mai spus solistul formatiei.

“As fi vrut sa nu fim invrajbiti unii impotriva altora si ca jandarmii sa stea asa frumos cum stau aici, sa nu actioneze cum au actionat. As fi vrut ca in anul Centenar sa fim mult mai uniti decat suntem. As fi vrut ca la 100 de ani de la Marea Unire sa o ducem mult mai bine, sa fim condusi de niste oameni care sa se gandeasca la noi, cei de jos, si mai putin la propriile buzunare, la propria cariera politica”, a spus, pe scena, artistul.

Acesta a fost aplaudat si aprobat de public.

Reamintim ca in seara zilei de 10 august, mii de romani au fost atacati de jandarmi, desi acestia protestau pasnic. Circa 450 au fost raniti in incidentele extrem de grave. Mai multe dosare sunt acum pe rol.

Ieri seara, intr-un delir mediatic, Liviu Dragnea
, presedintele condamnat al PSD, a dat vina pe "statul paralel" si Iohannis pentru incidente, fara a aminti deloc de sutele de raniti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri