Liviu Dragnea, presedintele PSD si al treilea om in stat, s-a declarat nemultumit de modul in care au intervenit jandarmii la incidentele din 10-11 august din Piata Victoriei, cand circa 450 de oameni au fost raniti. El a spus ca jandarmii au actionat “mult mai slab decat actioneaza in Uniunea Europeana si in Statele Unite”.

„Pe 10 august a fost o tentativa de lovitura de stat esuata. Ceea ce a facut Iohannis cu acea postare pe Facebook, iresponsabila, sa descurajezi jandarmii care au actionat conform legii, mult mai slab decat actioneaza in UE si Statele Unite, si sa inciti la violente, fata aia mai avea putin si era linsata de niste brute.

Au dorit sa dea jos guvernul prin violenta, pentru a-i face pe plac lui Iohannis. Am vorbit la telefon cu doamna premier, nu cu doamna ministru de Interne. Cred ca am vorbit la telefon si cu domnul Tariceanu”, a declarat Dragnea la “televiziunea de casa”, Antena 3.

In aceeasi emisiune, Liviu Dragnea a acuzat faptul ca ar fi fost tinta unui atac criminal venit din partea a "patru straini platiti de un om foarte cunoscut pe plan mondial" (Soros - n.r.). Parchetul General a spus ca, din primele cercetari, nu exista un astfel de dosar. Cel mai probabil, Dragnea, condamnat penal definitiv, a incercat sa mai arunce o perdea de fum peste violentele din 10 si 11 august anul curent.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri