Liderii PSD se reunesc, astazi, la Neptun, in sedinta Comitetului Executiv National (CExN), care va fi urmata de o reuniune a grupurilor parlamentare reunite ale formatiunii, au anuntat lideri din teritoriu ai partidului, potrivit Agerpres.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, afirma pe 21 august ca la reuniunea Comitetului Executiv National (CExN) al PSD se va discuta despre activitatea ministrilor.

"O sa discutam la Comitetul Executiv (din perioada 31 august - 2 septembrie) despre activitatea ministrilor. Va fi un subiect pe care il vom discuta, dumneaei (n.r. - premierul Viorica Dancila) decide cat de mult vrea sa abordeze acest subiect. Vom avea intalnirile cu grupurile parlamentare si CEx. Va fi o intalnire importanta. (...) Nu stiu daca se va decide o remaniere acolo, dar o discutie despre activitatea unor ministri va trebui sa fie. Nu neaparat o evaluare, dar doamna prim-ministru ne va spune ce parere are de activitatea unor ministri sau a tuturor ministrilor si ce trebuie facut in continuare, pentru ca asta este un subiect pe care il vom aborda la Comitetul Executiv", a spus Dragnea.

El a sustinut ca Viorica Dancila trebuie sa ramana in functie cel putin pana in 2020, fiind "un premier foarte bun", dar ca nu este multumit de activitatea unor ministri.

"Fiecare are nemultumirile lui, dar pana la urma, asa cum am stabilit de la inceput, doamna prim-ministru va avea initiativa, daca se va pune problema cu vreun ministru. Noi vom aproba sau nu, dar asa trebuie sa lucram", a adaugat Dragnea.

Pe de alta parte, Dragnea a declarat ca la CExN nu se va discuta scrisoarea adresata de Ecaterina Andronescu membrilor PSD. "Eu nu dau importanta, noi avem alte chestii mult mai importante. Noi avem lucruri grele de facut in guvernarea asta. (...) Ce sa discutam? Sa analizam scrisori? Am mai analizat scrisori, nu mai vreau sa pierdem timpul", a afirmat Dragnea.

Intrebat daca va fi pusa in discutie excluderea din PSD a Ecaterinei Andronescu, el a raspuns: "Nici vorba".

De asemenea, liderul social-democrat a afirmat ca in cadrul CExN se va lua o decizie in legatura cu oportunitatea organizarii unor proteste "la poarta" presedintelui Klaus Iohannis, deoarece "exista o fierbere foarte mare" in partid.

"Exista o fierbere foarte mare in partid - asta e fierberea, nu scrisorile unor colegi si colege - ca de ce nu incepem si noi protestele la poarta lui Iohannis? Si este foarte posibil sa incepem lucrul asta. O sa avem un Comitet Executiv la sfarsitul lunii si o sa decidem. Nu cu pietre, nu cu foc, nu cu cutite, nu cu batut jandarmi - proteste cum am mai facut. (...) N-am vorbit cu niciun coleg asta, eu va spun doar ce imi vine de la colegii din judete", a sustinut Liviu Dragnea.

Sursa foto: Agerpres FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri