Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, vicepresedinte al PSD, a afirmat sambata ca este "preocupata si indurerata" de faptul ca nu se fac progrese in domeniul administrativ, precizand ca exista grupuri de lucru interministeriale care "se fac ca lucreaza" de prea mult timp, potrivit Agerpres.

"Eu sunt preocupata si indurerata de multe ori de faptul ca nu se fac progrese in domeniul administrativ, (...) sunt ramaneri in urma atat in programul de guvernare national, cat si cel de guvernare locala privind Capitala si in ceea ce priveste fuziunea ELCEN-RADET si in ceea ce priveste alte proiecte importante, transferarea centurii si a metroului de la Ministerului Transporturilor catre Primaria Capitalei", a declarat Firea, inaintea sedintei CExN, care se desfasoara sambata la Neptun.

Intrebata daca sustine o eventuala ordonanta de urgenta privind amnistia, Firea a raspuns: "Daca acest lucru se va stabili in cadrul sedintei ca e o prioritate, cu siguranta colegii mei, din cate am mai auzit si eu discutii, vor dori o cale 100% legala, transparenta, comunicata atat populatiei, cat si ambasadelor, cat si tuturor institutiilor atat de la Bruxelles, cat si din tara. Mie nu mi s-a prezentat un astfel de proiect, nu am fost invitata la nicio sedinta in care sa discutam acest aspect si as face o greseala sa ma antepronunt".

Totodata, chestionata daca are nemultumiri legate de guvernare si daca este necesara o remaniere, Firea a precizat: "Doamna prim-ministru cu siguranta va face si o prezentare a situatiei din Guvern si este dreptul domniei sale sa ne comunice, sa ne spuna cu ce ministri colaboreaza mai bine, acolo unde sunt anumite minusuri, unde ar trebui sa fie facute anumite schimbari, imbunatatiri".

Firea a subliniat, insa, ca exista anumite grupuri de lucru interministeriale care lucreaza "de mult prea mult timp" pentru a da "solutii care sunt evidente".

"Pot spune ca sunt grupuri de lucru interministeriale care lucreaza de mult prea mult timp pentru a da solutii care sunt evidente pentru unele probleme care vizeaza nu doar Capitala, ci si restul tarii si poate ca ar fi bine ca acele grupuri de lucru sa nu se mai faca ca lucreaza, ci chiar sa lucreze si sa dea solutiile constructive pentru a se putea lua decizia la nivel de Guvern", a conchis Firea.

Sursa foto: Agerpres FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri