Gabriel Oprea, fost ministru de Interne, s-a inscris in Sindicatul National al Politistilor si Personalului Contractual din Sistemul de Pasapoarte, Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor din cadrul MAI, de la data de 15 iulie 2018, avand calitatea de membru, a declarat, duminica, Christian Ciocan, director de comunicare si purtator de cuvant al Federatiei Sindicatelor Democratice a Politistilor din Romania "Al.I.Cuza", potrivit Agerpres.

"Are calitatea de membru. Simplu membru....in Sindicatul National al Politistilor si Personalului Contractual din SPRPCIV din 15 iulie", a spus Christian Ciocan.

Intrebat in ce masura fostul ministru ajuta sindicatul, Ciocan a raspuns ca "este un om cu o personalitate deosebita, cunoscut in statul roman si in afara Romaniei, are o activitate in Ministerul de Interne apreciata pozitiv".

De asemenea, Christian Ciocan a fost intrebat despre procesul in care Oprea este implicat si daca acest fapt afecteaza imaginea Federatiei.

"Lucrez de 28 de ani in Politie si am lucrat foarte multi ani in Politia Rutiera. Din nefericire, acel eveniment deosebit de grav s-a soldat cu moartea colegului nostru Bogdan Gigina. Aducem si in aceste momente mesaje de sprijin colegial familiei. (...) Am luat in calcul acest lucru pentru organizatie si va pot spune ca judecatorul de camera preliminara a constatat ca nu este de competenta Inaltei Curti de Casatie si Justitie si a dispus trimiterea cauzei pentru competenta solutionare la Judecatoria sectorului 1 pentru infractiunea de ucidere din culpa. La acest moment noi discutam despre o cauza aflata pe rolul instantei si in Romania, ca stat modern al Uniunii Europene, orice persoana se prezuma a fi nevinovata pana la ramanerea definitiva si irevocabila a unei hotarari judecatoresti", a subliniat Christian Ciocan.

Acesta a afirmat ca Oprea a fost ministru al Apararii timp de 30 de luni si in acea perioada a folosit numai autovehiculul personal, dar la Ministerul de Interne "i s-a explicat ca sunt alte reguli si fiind un om principial a acceptat acele reguli".

Sursa foto: Agerpres FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri