A trecut mai mult de o luna de cand Partidul Social Democrat, prin Jandarmeria Romana, a atacat zeci de mii de cetateni pasnici ai Romaniei. Tot de o luna, Partidul Social Democrat sustine, sus si tare, ca totul a fost corect, legal, si ca de fapt jandarmii au actionat pentru protejarea statului de drept si a Guvernului, in fata unui asa-zis atac coordonat si finantat de agentii dubioase din afara tarii.

Mai nou, pentru a contraataca, un site satelit al PSD a publicat asa-zise “dovezi” privind faptul ca totul a fost coordonat din exterior, fiind o actiune coordonata eficient (de Soros?). Deci acei zeci de mii de femei, copii, tineri si batrani, veniti pentru a protesta impotriva infractorilor si pentru a incerca sa protejeze tara in fata tavalugului PSD-ist, ar fi fost, de fapt, platiti si executau ordine de care, pe surse, a auzit condamnatul penal Liviu Dragnea.

Mai mult, PSD pretinde anchetarea asa-zisei finantari a protestului din 10 august, insa REFUZA sa faca publice propriile finantari ale protestului propriu, din vara, unde, cu autocare, au fost adusi oameni din toata tara.

Oricum, a trecut o luna de cand PSD, pledand nevinovatia pe toate canalele posibile, actioneaza FIX ca un partid complet nevinovat. Cum actioneaza? Sa vedem:

  1. In Parlament, PSD-ALDE s-au opus infiintarii unei comisii speciale de ancheta, desi chiar ei sunt “fanii” infiintarii de comisii peste comisii. Dar doar atunci cand acestea convin intereselor proprii – in general, ciuntirea justitiei.
  2. Tot in Parlament a fost blocata audierea Ministrului de Interne Carmen Dan si a Prefectului Cliseru.
  3. Ministrul Justitiei, la comanda lui Dragnea, bineinteles, a pornit evaluarea Procurorului General Augustin Lazar, pe modelul Kovesi. Prin aceasta, PSD incearca blocarea anchetei.
  4. Procurorii au transmis faptul ca Ministerul de Interne a SECRETIZAT toate documentele necesare Parchetului Militar pentru a desfasura ancheta – scopurile, aceleasi: incetinirea si chiar blocarea definitiva a gasirii vinovatilor.
  5. Au organizat un “miting” de sustinere a Jandarmeriei in fata Parchetului Militar – loc interzis, de altfel
    .
  6. Organizatorii celor care au atacat cetatenii sunt protejati si avansati, niciunul dintre ei nefiind tras la raspundere.
  7. PSD porneste contraatacul, spunand ca, de fapt, au reusit sa blocheze o asa-zisa “lovitura de stat”.

Nu este asa ca FIX astfel actioneaza partide si indivizi care sunt nevinovati…?

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri