"Am fost citat ca martor in legatura cu afirmatiile despre tentativa de lovitura de stat. Am fost intrebat daca am elemente in sprijinul afirmatiilor mele si le-am prezentat procurorului", a spus Dragnea la iesirea din Parchet, conform Agerpres.ro.

"Tot ce am avut de spus, am spus in fata procurorului ca martor. Mi s-a pus in vedere ca nu pot sa spun (...) Nu am depus niciun document (...) Ce le-am spus dumnealor, nu pot sa va spun dumneavoastra (...). Eu nu am primit informari nici de la SRI, nici de la Ministerul de Interne, nici de la nimeni (...) Am incheiat, asta nu e conferinta de presa, imi pare rau. Nu vreau sa imi dau cu parerea. I-am spus si domnului procuror care este punctul meu de vedere. Jandarmeria, in opinia mea, a actionat legal si conform cu regulamentele lor pe care le au, in conditiile in care acolo au fost niste violente destul de mari", a raspuns Dragnea la intrebarile jurnalistilor.

Intrebat daca va da declaratii si la DIICOT, Dragnea a spus: "Merg unde ma cheama oricine".

De asemenea, liderul PSD a fost intrebat daca ii este teama ca va fi pus sub acuzare. "Nici vorba", a raspuns presedintele PSD. Intrebat daca Jandarmeria a actionat legal, cine se face vinovat de violentele de la protest, Dragnea a afirmat: "Cei care au organizat aceste violente".

Cum arata noile completuri de...
Citeste si: Cum arata noile completuri de cinci dupa tragerea la sorti de la ICCJ

"Tot timpul sa se delimiteze de grupurile violente", a spus Dragnea, intrebat ce mesaj le adreseaza protestatarilor pasnici.

Liviu Dragnea a ajuns cu greu la masina sa, fiind asaltat cu intrebari de numerosii jurnalisti prezenti la fata locului.

La Parchetul General au fost prezenti si cativa protestatari, care au strigat lozinci impotriva lui Liviu Dragnea.

"De unde sunteti atat de bogat", i s-a adresat un protestatar, iar liderul PSD i-a raspuns: "Unde este bogatia mea? Nu v-ati saturat de atatea minciuni?"

Decizia privind protocoalele...
Citeste si: Decizia privind protocoalele secrete dintre PG si SRI, amanata

Sursa foto: agerpresfoto