Crin Antonescu revine in politica! Vrea un loc pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare

Fostul presedinte al liberalilor Crin Antonescu anunta ca si-a depus documentele pentru a intra pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare ce vor avea loc anul viitor.

"Am depus astazi documentele pentru candidatura la PE. Pe circuitul normal, stabilit de deciziile PNL pentru orice alt membru", a precizat Antonescu, marti, pentru Agerpres.

Liberalii isi pot depune candidaturile pentru alegerile europarlamentare pana pe 1 octombrie.

Potrivit unor surse din PNL, citate de G4Media, Antonescu a intrat in cursa pentru a contrabalansa aripa PDL care risca sa acapareze majoritatea locurilor eligibile. De asemenea, Crin Antonescu a anuntat ca Adina Valean, sotia sa, nu va mai candida la alegerile europarlamentare. ”Nu s-a pus niciodata problema sa candidam amandoi”, a spus el.

Potrivit unor surse din PNL, Antonescu a refuzat initial candidatura pe care i-o propusese chiar Ludovic Orban. ”Dar, ca sa contrabalanseze lista care va fi aproape monopol PDL, s-a inscris si el. Sunt discutii ca aripa PNL dispare. Si la europarlamentare el poate trage partidul in conditiile scenei politice actuale”, au mai declarat sursele liberale pentru G4Media.ro.

Citeste si:
Metrorex ar putea plati despagubiri de 188 milioane lei
Revista presei 19 septembrie:...

Sursa foto: Agerpress

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri