Gabriela Firea a aratat ca exista puncte de vedere "care nu sunt chiar atat de fidele, de exacte cu ceea ce se spune la nivel de conducere", dar, dupa ce se ia o decizie intr-un for de conducere, aceasta trebuie respectata, potrivit Agerpres.

Intrebata daca grupul celor care au votat vineri impotriva sustinerii lui Liviu Dragnea ramane unit, Firea a precizat ca acest grup este compus de fapt din 11 persoane, "poate chiar mai multe", dar unitatea acestora nu este una distructiva pentru PSD.

"Eu spun ca sunt 11 si poate chiar mai multi, pentru ca au fost si cativa care au absentat motivat pentru ca pierdeau avionul. Unitatea noastra nu este distructiva, nu este impotriva unei persoane, ci este - si am afirmat-o - pentru imbunatatirea deciziilor in partid cu scopul ca guvernarea sa fie si mai performanta, coalitia majoritara din Parlament sa functioneze si mai bine, iar ceea ce am promis la nivel central si local pentru romani sa se duca la indeplinire, in paralel cu aceasta lupta care este respectabila si care este legitima de a pune capat practicilor nedemocratice in ceea ce priveste functionarea eficienta a actului de justitie", a sustinut Gabriela Firea, inainte de inceperea sedintei Biroului Permanent National al PSD.

Vineri, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a primit un vot de sustinere din partea a 55 de membri ai CExN, doar 8 pronuntandu-se impotriva.

Cum arata noile completuri de...
Citeste si: Cum arata noile completuri de cinci dupa tragerea la sorti de la ICCJ

Citeste si: PNL, proiect de lege pentru schimbarea lui Liviu Dragnea de la sefia Camerei Deputatilor