Liviu Dragnea, liderul PSD, a declarat dupa rezultatele la exit poll la Europarlamentare ca, alaturi de ALDE, se va decide cine va candida pentru prezidentiale - Calin Popescu Tariceanu sau Gabriela Firea.

"In viata mi-am asumat si ce am facut, si ce nu am facut. DAR eu nu imi asum astfel de lucruri nici ascuns, nici pe Facebook, nici ascuns intr-o tara apropiata, ci intr-un CEX. Despre referendum - eu le-am luat si am si votat, asa cum am spus ca nu sunt impotriva temelor. Intrebarile au fost facute prost, nici macar Iohannis nu le-a tinut minte, insa in societate nu a existat o disputa pe zona de coruptie sau alte teme. In legatura cu anuntul pe care am spus ca o sa-l fac in seara asta: nu am spus niciodata ca vreau candidatura la presedintia, desi mi-au cerut-o mii de oameni. Ce vreau sa spun, si nici nu puteam sa fac un astfel de anunt in seara asta, cred ca PSD-ul foarte curand trebuie sa isi desemneze un potential candidat.

ALDE il sustine pe Tariceanu si, foarte curand, trebuie sa se faca aceasta analiza - care dintre cei doi potentiali candidati, de la PSD sau ALDE sa scape Romania de acest om care este acum la Cotroceni. Analiza trebuie facuta intre Gabriela Firea si Calin Popescu Tariceanu.

In ceea ce priveste pe Viorica Dancila, sa nu carecumva sa isi depuna mandatul, indiferent de presiuni, pentru ca programul de Guvernare trebuie dus la capat".

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri