Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat sambata ca "s-a ajuns la un consens" in ceea ce priveste legea offshore, in sensul in care liderii grupurilor din Parlament ar trebui sa se uite "mai atent" pe cifre, potrivit Agerpres.

Acesta a fost intrebat despre discutia recenta cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si cu presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu. "V-am spus exact ieri ca am stat de vorba cu domnul Toader cam 1,5 minute. In rest, am vorbit pe legea offshore", a afirmat Dragnea.

Intrebat daca liderii PSD si ALDE au ajuns la un consens pe acest proiect de act normativ, presedintele Camerei Deputatilor a raspuns: "S-a ajuns la un consens, in sensul ca trebuie sa se uite mai atent pe cifre si eu cred ca toti liderii de grupuri din Parlament trebuie sa se uite pe cifre si comisia trebuie sa aiba loc cu toate televiziunile in sala, sa fie transmise (discutiile - n.r.) live si toti romanii sa vada de fapt despre ce e vorba".

Dragnea a afirmat ca ministrul de Finante a trimis o evaluare a impactului economic pe care l-ar avea legea offshore.

Presedintele Camerei Deputatilor a vorbit si despre un interval de timp ce vizeaza o dezbatere finala pe aceasta lege. "A aparut incidentul cu dl Iancu (Iulian Iancu, presedintele Comisiei de industrie si servicii a Camerei Deputatilor, care a suferit un preinfarct - n.r.) si nu mai suntem siguri ca putem avea dezbaterea finala in comisie saptamana care urmeaza. Nu e imposibil, dar cel mai sigur este cealalta saptamana", a precizat Liviu Dragnea.

Camera Deputatilor a decis miercuri, cu 210 voturi "pentru" si o abtinere, retrimiterea la comisii, pentru o saptamana, a raportului la legea offshore.

Sursa foto: Agerpres FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri