Presedintele USR, Dan Barna, si presedintele USR Bucuresti, Roxana Wring, au cerut vineri demisia primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, dupa decizia Curtii de Apel Bucuresti privind anularea tuturor hotararilor de infiintare a Companiilor Municipale, transmite Agerpres.

"Gabriela Firea este singurul vinovat pentru acest dezastru. (...) Nu mai are caderea morala sa fie reprezentantul bucurestenilor", a spus Wring.

Curtea de Apel Bucuresti a decis joi anularea tuturor hotararilor de infiintare a Companiilor Municipale.

"Curtea de Apel Bucuresti a decis astazi anularea tuturor hotararilor de infiintare ale Companiilor Municipale. Solutia este definitiva si vine la capatul unui proces initiat de USR Bucuresti in anul 2017. Consilierii municipali USR au contestat infiintarea acestor companii pe motiv ca hotararile au fost adoptate ilegal. Mai precis, ele au fost adoptate cu votul a jumatate plus unu din numarul total de consilieri, si nu cu votul a doua treimi, asa cum ar fi fost nevoie pentru astfel de proiecte care privesc patrimoniul Capitalei", potrivit unui comunicat transmis de USR.

Primaria Capitalei a anuntat ca va cere opinia unor juristi pentru a vedea masurile care se impun dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a decis anularea tuturor hotararilor de infiintare a Companiilor Municipale si a transmis ca anularea hotararilor nu va produce efecte automate asupra unor societati functionale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri