Au trecut aproape doi ani de la OUG 13, initiata de Florin Iordache, ministrul de atunci al Justitiei, care a scos mii de oameni in strada in cadrul unor proteste de amploare. Acum, Liviu Dragnea ii cere raspicat lui Tudorel Toader sa prezinte cat mai repede un proiect privind amnistia si gratierea, potrivit Digi24. Presedintele PSD spune ca cel care s-a opus acestui proiect pana acum a fost Paul Stanescu.

Potrivit informatiilor Digi24, Dragnea il acuza pe Tudorel Toader ca nu a facut nimic in aceasta privinta. Seful PSD spune ca daca in saptamanile urmatoare Tudorel Toader nu va prezenta un proiect privind amnistia si gratierea, atunci va cere CEX PSD sa ia o decizie. Termenul final pentru adoptarea aministiei si gratierii ar fi finalul acestui an.

„Nu am discutat cu Tudorel Toader despre vreo OUG de amnistie, nici cu doamna ministru Dancila, sunt convins ca nu se va adopta niciun fel OUG de amnistie pe 1 decembrie sau in jurul acestei date”, a declarat Liviu Dragnea, presedintele PSD.

Intrebat daca daca acest lucru se va intampla dupa 1 decembrie, Liviu Dragnea a raspuns: „Nu stiu domnisoara. Nu cred ca se va.... Eu nu sunt in guvern. Nu s-a discutat asa ceva.”

Luni, Viorica Dancila a facut o declaratie iesita din comun, in contextul in care in trecut a dat asigurari, atat ea, cat si presedintele PSD, Liviu Dragnea, ca ea este cea care ia toate deciziile in Guvern.

Premierul Viorica Dancila le-a spus jurnalistilor luni, in contextul unei eventuale OUG privind amnistia si gratierea, ca nu poate face o declaratie anume, pentru ca nu a discutat cu o anumita persoana.

Presa a relatat de repetate ori ca o ordonanta de urgenta privind amnistia si gratierea i-ar fi benefica liderului PSD, Liviu Dragnea, mai ales dupa ce Guvernul Grindeanu a emis celebra OUG 13, in ianuarie 2017. Liviu Dragnea a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare, decizie definitiva, in dosarul „Referendumul” si la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, decizie in prima instanta, in dosarul angajarilor frauduloase la Protectia Copilului Teleorman.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri