Ma uitam acum cateva zile la sedinta solemna a Guvernului din Sala Unirii de la Alba Iulia. Acolo unde statea Regele, acum sta o marioneta analfabeta, o adunatura de ministrii incompetenti, o adunare de “oameni de stat” iresponsabili care stau smirna in fata unui infractor care, asa cum a distrus un intreg judet, acum distruge o intreaga tara.

Imi va ramane pe retina imaginea Vasilicai Dancila, marioneta lui Dragnea si premier al tarii, in aceasta ordine, citind de pe o foaie (tipic ei) despre cum Romania trebuie sa fie unita si cat de mult iubeste ea tara asta, imbracata in port popular, acolo unde, candva, stateau cei mai mari oameni de stat, regi si regine care chiar si-ar fi dat viata pentru tara.

Ultimii doi ani au adus distrugerea aproape totala a Justitiei. Ultimii doi ani, sub bagheta infractorilor PSD, a dus la stagnarea proiectelor in infrastructura si sanatate. Ultimii doi ani au dus la indepartarea Romaniei de orice valori vestice, ultimii doi ani, sub Liviu Dragnea, au distrus si mai mult educatia si, prin ea, speranta de mai bine a tuturor romanilor.

Iohannis, despre citirea...
Citeste si: Iohannis, despre citirea premierului: Acest discurs este dragut

[Berthelot si Regele Ferdinand la Alba-Iulia - o cu totul alta era]

In fine, numarul celor care vor asista astazi la parada de 1 Decembrie, va fi probabil mai mic. Mai mic pentru ca fiii si nepotii multora vor fi plecat dintr-o tara aflata sub asediul hotilor.

Un mesaj doresc sa transmit politicienilor care si-au permis, in nume propriu, sa contribuie la masacrarea viitorului tarii: 1 Decembrie NU este al vostru si nu va fi NICIODATA al vostru. Oricat de mult va veti impopotona cu tricolorul in piept, oricat de mult veti folosi cuvinte mari, precum Regina Maria sau Mihai Viteazul, oricat de mult veti incerca sa va asociati imaginea cu Alexandru Ioan Cuza sau Bratianu, veti ramane in istorie ca o Vasilica Dancila, analfabeta si incompetenta si ca un Liviu Dragnea, faraon de Teleorman, un om caruia in curand nu o sa ii mai ajunga degetele sa numere procesele penale interne si internationale.

Opozitia depune vineri...
Citeste si: Opozitia depune vineri motiunea de cenzura

Veti ramane in istorie ca o pata neagra, urata, o tumoare si un neg pe fata intregii tari. Ati reusit, prin minciuni, prin furt, prin manipulari ordinare, sa intoarceti roman impotriva roman fix in anul in care ar fi trebuit sa fim mai uniti ca niciodata. Si pentru asta noi si istoria nu va va ierta niciodata.

Daca nu erati voi, PSD, Romania acum ar fi mers spre Schengen si Euro. GRECO nu ar fi avut rapoarte negative. Daca nu erati voi, hotilor, Romania ar fi prosperat si nu ar fi fost oaia neagra a Europei intregi. Daca nu ati fi fost voi, partid plin de incompetenti cu diplome luate la distanta si fara nicio ora muncita in privat, romanii erau mai uniti si mai plini de speranta.

Hotilor! 1 Decembrie NU este al vostru si nu va fi niciodata. Niciodata.

1 Decembrie este al romanilor din tara si din afara tarii care au rabdat pe strazi, care au strigat, la unison, cerand o Romanie mai dreapta, o Romanie cu o clasa de conducatori cinstiti, onesti si competenti. 1 Decembrie este pentru cei care cer spitale, strazi, scoli si o economie deschisa, puternica. 1 Decembrie este pentru cei care au fost batuti, gazati si imprastiati de Jandarmeria Romana, aflata sub comanda unor lachei ai PSD. 1 Decembrie este pentru cei care au donat pentru spitale, pentru batrani si case de copii. 1 Decembrie este pentru cei care vor sa schimbe ceva, in bine, oricat de mic ar putea parea.

91% dintre romani nu sunt de...
Citeste si: 91% dintre romani nu sunt de acord cu gratierea condamnatilor