PNL face apel la UDMR sa voteze revocarea liderului PSD de la sefia Camerei: Dragnea este mai urat de romani decat Nicolae Ceausescu

Ionel Danca, purtatorul de cuvant al Partidului National Liberal, face apel la parlamentarii UDMR sa voteze si ei pentru revocarea lui Liviu Dragnea si a lui Florin Iordache de la conducerea Camerei Deputatilor. Initiativa liberarilor vine ca urmare a tentativei Opozitiei de revocare a celor doi, scrie Ziare.com.

"UDMR-ul trebuie sa inteleaga ca in acest moment, Liviu Dragnea este mai urat de romani decat Nicolae Ceausescu. Nu mai pot continua cu sustinerea acestui personaj la conducerea Camerei Deputatilor si in functiile de conducere ale statului. UDMR-ul in aceeasi masura trebuie sa reprezinte electoratul lor, asa cum o fac si celelalte partide si suntem convinsi ca electoratul UDMR nu-l sustine pe Liviu Dragnea si aceasta conducere a coalitiei PSD-ALDE", a declarat Ionel Danca pentru RFI Romania.

El a explicat ca mai este nevoie doar de votul final pe cele doua proiecte de hotarare privind revocarea celor doi.

"In acest moment, avem doua propuneri de revocare a lui Liviu Dragnea si a lui Florin Iordache, care au fost dezbatute si introduse pe ordinea de zi, in ciuda opozitiei domnului Iordache, care s-a legat la propriu de scaunul presedintelui de sedinta si din moment ce exista aceste propuneri de revocare pe ordinea de zi, orice sedinta de plen in care aceste propuneri de revocare trebuie sa fie puse din nou pe ordinea de zi pentru votul final, ei nu mai pot conduce aceste sedinte.

Practic, in acest moment, procedura lor de revocare din functie trebuie finalizata printr-un vot final intr-o sedinta de plen, pe care acesti domni nu o mai pot conduce. Deci de facto, Liviu Dragnea si Florin Iordache in acest moment nu mai pot conduce Camera Deputatilor (...).

In acest moment, urmeaza ca propunerile care au fost deja introduse pe ordinea de zi in prima sedinta de plen sa fie supuse votului final. Acest lucru il vom cere saptamana viitoare", a adaugat Danca

Citeste si:
INFOGRAFIC | Cât au cheltuit politicienii pentru reclamă în social...
INFOGRAFIC | Cât au cheltuit...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri