Iohannis, despre citirea premierului: Acest discurs este dragut

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a comentat joi, la Bruxelles, in termeni ironici discursul sustinut (citit de pe foi – n.r.) de premierul Viorica Dancila in Parlament referitor la prioritatile presedintiei Romaniei la Consiliul UE, calificandu-l ”dragut”.

”Acest discurs de consens si pace mondiala devine un discurs constant al doamnei premier. Este un discur dragut”, a spus Iohannis, intrebat cum comenteaza apelul la pace si consens lansat de Dancila, marti, in Parlament, scrie Hotnews.ro.

Premierul Viorica Dancila a prezentat in Parlament prioritatile presedintiei Romaniei la Consiliul UE, facand un apel la „pace politica si consens”. ”In raport cu aceasta miza importanta pentru tara noastra, nu mai este loc de orgolii sau resentimente politice, de interese personale sau de confruntari sterile. Reiau apelul la pace politica si la consens pe care l-am facut la Sedinta solemna organizata in Parlament cu ocazia Anului Centenar. Avem un proiect national care impune acest lucru”, a sustinut marti Dancila.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri