O noua sedinta de guvern. Nimic despre OUG privind masurile fiscale pe agenda

Guvernul se reuneste vineri, de la ora 18:30, intr-o sedinta in care urmeaza sa discute, potrivit agendei, un proiect de hotarare privind aprobarea unor acte aditionale la acordurile de concesiune a unor perimetre de dezvoltare-exploatare si exploatare petroliera incheiate intre Agentia Nationala pentru Resurse Minerale si Societatea Nationala de Gaze Naturale ''ROMGAZ'' SA.

De asemenea, in sedinta Executivului se va analiza si un proiect de hotarare privind alocarea unei sume din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului pentru unele unitati administrativ-teritoriale din judetul Caras-Severin, noteaza Digi24.

Guvernul va decide, totodata, si cu privire la revocarea si numirea unui membru in Consiliul director al Fondului Roman de Dezvoltare Sociala. Potrivit proiectului de hotarare, Petre Neacsa, reprezentant al Ministerului Transporturilor, va fi inlocuit de Mihaela Mocanu.

Nimic despre OUG privind masurile fiscale

Pe agenda oficiala a sedintei de Guvern nu figureaza proiectul de ordonanta de urgenta privind masurile fiscale anuntate de ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, dar acesta ar putea fi introdus pe ordinea de zi suplimentara a reuniunii.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, la Parlament, ca ordonanta de urgenta va fi aprobata probabil vineri.

Citeste si:
BREAKING NEWS | Ședință de guvern în Grecia pentru impunerea unor...
BREAKING NEWS | Ședință de...

"Se pare ca maine (vineri - n.r.) va fi adoptata ordonanta. A fost nevoie de cateva reglaje in ceea ce priveste formularile, prevederile raman aceleasi", a spus Dragnea.

Potrivit liderului PSD, aceasta ordonanta va da posibilitatea economiei romanesti sa se dezvolte.

Intrebat care este graba acestei OUG, Dragnea a raspuns: "Sa incepem anul viitor cu masuri bune pentru economia romaneasca si pentru romani".

Citeste si:
OUG pentru acordarea stimulentului de risc pentru 38.000 de...
Guvernul a aprobat OUG...
Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri