Guvernul se reuneste vineri, de la ora 18:30, intr-o sedinta in care urmeaza sa discute, potrivit agendei, un proiect de hotarare privind aprobarea unor acte aditionale la acordurile de concesiune a unor perimetre de dezvoltare-exploatare si exploatare petroliera incheiate intre Agentia Nationala pentru Resurse Minerale si Societatea Nationala de Gaze Naturale ''ROMGAZ'' SA.

De asemenea, in sedinta Executivului se va analiza si un proiect de hotarare privind alocarea unei sume din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului pentru unele unitati administrativ-teritoriale din judetul Caras-Severin, noteaza Digi24.

Guvernul va decide, totodata, si cu privire la revocarea si numirea unui membru in Consiliul director al Fondului Roman de Dezvoltare Sociala. Potrivit proiectului de hotarare, Petre Neacsa, reprezentant al Ministerului Transporturilor, va fi inlocuit de Mihaela Mocanu.

Nimic despre OUG privind masurile fiscale

Pe agenda oficiala a sedintei de Guvern nu figureaza proiectul de ordonanta de urgenta privind masurile fiscale anuntate de ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, dar acesta ar putea fi introdus pe ordinea de zi suplimentara a reuniunii.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, la Parlament, ca ordonanta de urgenta va fi aprobata probabil vineri.

"Se pare ca maine (vineri - n.r.) va fi adoptata ordonanta. A fost nevoie de cateva reglaje in ceea ce priveste formularile, prevederile raman aceleasi", a spus Dragnea.

Potrivit liderului PSD, aceasta ordonanta va da posibilitatea economiei romanesti sa se dezvolte.

Intrebat care este graba acestei OUG, Dragnea a raspuns: "Sa incepem anul viitor cu masuri bune pentru economia romaneasca si pentru romani".

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri