Noua gafa a Vioricai Dancila: I-a gresit numele premierului Bulgariei

Premierul Viorica Dancila a facut o noua gafa, adresandu-i-se premierului Bulgariei pe numele ”Boris Borisov” in loc de Boiko Borisov, in cadrul unei conferinte comune sustinute la Belgrad, alaturi de sefii de stat si de guverne din Serbia, Bulgaria si Grecia, conform HotNews.

”Incep prin a-i multumi domnului presedinte al Serbiei pentru primirea calduroasa specifica poporului sarb. Imi face o deosebita placere sa fiu astazi aici (...) Ne dorim o conectarea cat mai buna intretarile noastre. Am discutat cu dl presedinte despre cooperarea dintre Romania si Serbia, despre infrastructura care sa lege cele doua tari, despre un forum economic care efectiv sa ajute oamenii de afaceri din Romania sa investeasca in Serbia si invers. Am vorbit cu domnul prim ministru Boris Borisov (Boiko Borisov- n.red) despre o reuniune a celor doua guverne”, a spus Dancila.

Gafa sa a venit tocmai dupa ce premierul bulgar facuse un gest galant, in conditiile in care presedintele sarb Aleksandar Vucic a vrut sa-i dea acestuia cuvantul, incurcandu-se si el in protocol. Premierul Bulgariei a facut insa un gest, dandu-i intaietate Vioricai Dancila. La conferinta a participat si premierul grec Alexis Tsipras.

Sursa foto: Agerpres FOTO


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri