Premierul Romaniei ramane constanta in ceea ce priveste gafele, fie ca vorbim despre greselile gramaticale de care pare ca nu se poate desparti in nicio iesire publica sau de cele diplomatice. Ultima ei "izbanda" a fost facuta in cadrul vizitei oficiale in Muntenegru, unde a declarat in cadrul unei conferinte comuna cu premierul muntenegrean ca ii pare bine sa fie la Pristina, capitala Kosovo, stat pe care Romania nici macar nu il recunoaste.

"Ma bucur sa fiu azi la Pristina, in prima vizita a unui prim-ministru roman in Muntenegru", a declarat Viorica Dancila. Aceasta a fost corectata de catre translatorul oficial care a spus Podgorica, capitala statului Muntenegru, in loc de Pristina.

Conferinta comuna de presa a Vioricai Dancila cu premierul Dusko Markovic a fost live pe pagina de Facebook a Guvernului Romaniei, insa transmisiunea a fost intrerupta si stearsa ulterior. Aceasta este doar una dintr-un sir lung de gafe ale premierului, care la inceputul acestei saptamani si-a prezentat bilantul la jumatate de an de guvernare, intr-o insiruire citita rapid de promisiuni din campanie, masuri care au produs haos, dar pe care le-a expus ca fiind benefice pentru romani si economie, precum si planuri de viitor. La capitolul investitiilor finalizate, marea mandrie a premierului este un bazin de inot.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Reactia PSD, dupa ce Dancila a confundat Pristina cu Podgorita