Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica, la Parlament, ca le-a solicitat prim-ministrului Viorica Dancila si ministrului de Finante, Eugen Teodorovici, sa analizeze sumele alocate in proiectul de buget pentru serviciile secrete si sa realoce sume de la acestea catre Sanatate.

"I-am rugat sa analizeze sumele alocate serviciilor secrete. Cred ca sume importante de aici pot fi realocate catre Sanatate, de exemplu. Eu ma gandesc ca un program de acordare gratuita pentru toti copiii din Romania de vitamina D este tot un program de siguranta nationala, program pentru diabet. Si doamna prim-ministru impreuna cu domnul ministru au spus ca vor analiza. Daca pot face in Guvern aceasta modificare, daca nu, eu sigur o sa fac la Parlament cu amendamente", a spus Dragnea la finalul sedintei Comitetului Executiv National (CExN) al PSD, conform Agerpres.ro.

Intrebat daca va mai cere un nou aviz de la CSAT, liderul PSD a subliniat ca "Parlamentul nu cere aviz de la nimeni".

Tot astazi, primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a declarat inaintea sedintei Comitetului Executiv National (CExN) al PSD ca i-ar sfatui parlamentarii social-democrati de Bucuresti sa nu voteze proiectul de buget in forma actuala.

"As sfatui toti parlamentarii sa stea de vorba cu primarii in teritoriu, adica cu acei colegi in administratie si in politica, in general, cu care mergeau pe strada si i-au sustinut sa ajunga in Parlament si sa ii intrebe daca pot supravietui cu aceasta forma de buget", a spus Negoita.

Sursa foto: Agerpresfoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri