Dragnea le-a cerut Vioricai Dancila si lui Teodorovici sa analizeze sumele alocate serviciilor secrete si sa transfere o parte din ele catre Sanatate

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica, la Parlament, ca le-a solicitat prim-ministrului Viorica Dancila si ministrului de Finante, Eugen Teodorovici, sa analizeze sumele alocate in proiectul de buget pentru serviciile secrete si sa realoce sume de la acestea catre Sanatate.

"I-am rugat sa analizeze sumele alocate serviciilor secrete. Cred ca sume importante de aici pot fi realocate catre Sanatate, de exemplu. Eu ma gandesc ca un program de acordare gratuita pentru toti copiii din Romania de vitamina D este tot un program de siguranta nationala, program pentru diabet. Si doamna prim-ministru impreuna cu domnul ministru au spus ca vor analiza. Daca pot face in Guvern aceasta modificare, daca nu, eu sigur o sa fac la Parlament cu amendamente", a spus Dragnea la finalul sedintei Comitetului Executiv National (CExN) al PSD, conform Agerpres.ro.

Intrebat daca va mai cere un nou aviz de la CSAT, liderul PSD a subliniat ca "Parlamentul nu cere aviz de la nimeni".

Tot astazi, primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a declarat inaintea sedintei Comitetului Executiv National (CExN) al PSD ca i-ar sfatui parlamentarii social-democrati de Bucuresti sa nu voteze proiectul de buget in forma actuala.

"As sfatui toti parlamentarii sa stea de vorba cu primarii in teritoriu, adica cu acei colegi in administratie si in politica, in general, cu care mergeau pe strada si i-au sustinut sa ajunga in Parlament si sa ii intrebe daca pot supravietui cu aceasta forma de buget", a spus Negoita.

Citeste si:
PSD acuză PNL că pregătește majorarea TVA
PSD acuză PNL că pregătește...

Sursa foto: Agerpresfoto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri