Liviu Dragnea, atac dur la miscarea #sieu: "Totul este circ. Noi facem autostrazi. Ei tipa". Ce spune despre Stefan Mandachi

Liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a atacat dur pe initiatorul miscarii #sieu, omul de afaceri Stefan Mandachi, afirmand ca ar fi ”circari condusi de lenesi”, sugerand ca presedintele Klaus Iohanis ar fi in spatele actiunii de protest.

”Niste smecheri care, vezi Doamne, fac ei un metru de autostrada, la ora 12 au inceput lucrul de autostrada in Moldova, real. Ei fac circ. Noi facem autostrazi. Ei tipa. Noi dezvoltam Romania”, a mai spus liderul PSD, scrie G4Media.

Dragnea a mai declarat ca omul de afaceri Stefan Mandachi, care spune ca a cheltuit 100 de mii de euro ”pentru acest circ”, ”putea sa-i dea la o casa de copii sau sa-i doneze undeva.”

”Ce cauta spre Bucuresti? Totul este circ. Ramane la forta noastra sa spunem romanilor adevarul. Nu va cer sa mintiti, sa manipulati, ci sa fiti aceiasi romani curajosi. Sa spuneti oamenilor ce se intampla, altfel ii lasati pe acessti circari condusi de lenesi, nu mai stiu cum sa-i spun lui Iohannis, ca sa nu se supere, dar si ca sa te superi trebuie efort…”, a mai declarat Dragnea.

Zeci de firme, primarii, echipe sportive, personalitati, sindicate, dar si persoane fizice au anuntat ca se vor alatura protestului „Romania vrea autostrazi” si intrerup activitatea, vineri, timp de 15 minute, la ora 15.00. Tot la ora 15.00, omul de afaceri Stefan Mandachi, initiatorul protestului, inaugureaza, in localitatea Cumparatura, judetul Suceava, primul metru de autostrada construit in Moldova.

Citeste si:
De ce Liviu Dragnea se va putea vaccina înainte de populația generală
De ce Liviu Dragnea se va...

Pe de alta parte, presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj protestatarilor care cer autostrazi, spunand ca ii sustine.

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri