Deputatul PSD Lia Olguta Vasilescu i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis ca de la preluarea guvernarii, social-democratii s-au ocupat de cresterea pensiilor, a salariilor si au luat mai multe masuri pentru studenti si in domeniul protectiei sociale, respingand afirmatia sefului statului ca s-au ocupat de justitie ca sa ii scape pe corupti.

"Klaus Iohannis spune ca primul lucru pe care l-a facut guvernarea PSD-ALDE a fost sa se ocupe de Justitie ca sa ii scape pe corupti. Fals! Prima ordonanta de urgenta data de guvernul din 2017, dupa OUG 1/2017, care se referea la reorganizarea ministerelor, este OUG 2. Aceasta prevedea cresterea pensiilor, a salariilor, a burselor studentesti, transport gratuit pe CFR pentru studenti si alte masuri de protectie sociala. Ne-am concentrat pe problemele cetateanului inca de la inceputul guvernarii. In ceea ce priveste coruptii, ii recomand lui Klaus Johannis sa se uite in oglinda: va vedea cum arata un om cu 40 de dosare penale si care a luat case prin frauda dovedita de instante judecatoresti", a scris Lia Olguta Vasilescu pe Facebook.

Sambata, la Gala Premiilor TNL "Mircea Ionescu-Quintus", desfasurata la Sinaia, presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca guvernarea PSD a reprezentat "un intreg asalt asupra statului de drept si a democratiei din Romania".

"Oamenii s-au dus la vot in decembrie 2016, votand cu bun credinta. Au crezut ceea ce li s-a promis, doar ca din prima secunda s-a intamplat altceva. PSD, abia ajuns la guvernare, credeti ca s-a apucat sa imbunatateasca economia tarii, sa consolideze statul de drept, sa faca Romania mai puternica? Nu, s-au apucat sa modifice legile justitiei pentru a-si apara propriii corupti si propriii condamnati penal. Asta au facut si de atunci intreaga guvernare pesedista a fost un intreg asalt asupra statului de drept si a democratiei din Romania", a spus presedintele.

Tudose: Pro Romania nu va...
Citeste si: Pro Romania nu participa la votul pentru modificarea Codurilor Penale


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »



Citeste si
Alerta! Comisia Iordache se pregateste sa albeasca marii corupti